Portal 072info

On će vam skinuti i zvjezde s neba: Najbolji muž u cijelom HOROSKOPU

Svaki čovjek ima svoje vrline i mane koje ga čine jedinstvenim, ali stručnjaci u području astrologije vjeruju da položaj planeta i horoskopski znak i te kako svibnju utjecaja na karakter osobe.

Zato se prema ovoj nauci može izdvojiti jedan znak koji, ako ga izaberete za muža, nikada se nećete pokajati!

Kao suprug, Bik ima najbolje osobine od svih znakova u Zodijaku. Postoje neki opisi Bika kao nemoralnog, međutim, ovo može biti istina samo ako se ima u vidu njegova jaka potreba da zadovolji svoj intenzivan fizički život – prenosi “Malihoroskop“.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

On je blag, dobrodušan i vjeran. Nikada neće zanemariti svoj dom i porodicuzbog bilo kojeg drugog interesa. Ovaj tip obožava svoju ženu i djecu i izuzetno se trudi da im osigura najbolje uvjete života, obrazovanje, odjeću i zabave koje nudi svijet. Ovaj tip muškarca najčešće se ženi djevojkom koja je boljeg materijalnog i socijalnog položaja od njega, zato što je rukovođen ambicijom da uspije i da se kreće u višim društvenim krugovima.

Venera mu daje izuzetan smisao za lijepo, što doprinosi tome da Bik uvijek za sebe traži lijepu i zgodnu ženu. Oni obožavaju drugi ovise od njih i vole osjećati da sami sve većinom ženi i djeci. Kad se jednom oženi, teško se razvodi.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Jeste li ga već pronašli?

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME