ON JE BIO NJENA TIHA PATNJA Vesna Zmijanac je bila ludo zaljubljena u ovog pjevača!

vesna 750x529 1
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Pjevačica rijetko priča o svom ljubavnom životu, a malo je onih koji znaju da je jedan pjevač bio njena tiha patnja

Pjevačica Vesna Zmijanac važi za jednu od najvećih zvijezda jugoslovenske muzike, a danas živi neki drugačijim životom. Iako je toliko dugo na estradi, još uvijek mogu da nas iznenade neke činjenice o njenom životu, a jedna od njih je da je jedan Vesnin kolega bio njena velika ljubav.

ČITAJ JOŠ:  Kada je najbolje vrijeme za prvu kafu?

Na društvenim mrežama pojavila se fotografija koja otkriva tajnu ljubav Vesne Zmijanac, a iako rijetko govori o emotivnim partnerima, ona je svojevremeno otkrila da je bila ludo zaljubljena u Halida Muslimovića.

– Kada je Halid izdao album “Učini bar jedan pogrešan korak”, shvatila sam da je to pjesma namjenjena meni, nakon čega sam donijela odluku da potražim drugog muškarca i da se udam. Poslije toga sam Halidu posvetila pjesmu “Nevjera moja bio si ti” – ispričala je tada.

ČITAJ JOŠ:  Posebna atmosfera u Moskvi: Pogledajte kako je grad okićen

Priča se da je emotivnoj sreći ovog para presudila pjevačeva zaljubljenost u koleginicu Zlatu Petrović, zbog čega je Vesna riješila da ga ostavi i krene dalje.

Kasnije, Halid je oženio bosansku pjevačicu Adelisu Hodžić, dok je Vesna bila u braku sa Dragoljubom Aranđelovićem Kemišom, sadašnjim suprugom Zorice Brunclik.

GODISNJICA
MARKETING