‘ONA JE ŠVALERKA BUBE KORELIJA!’ Ljuba Pantović osula paljbu po Irmi Sejranić!

sdfgddd
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
Preuzimanje tekstova dozvoljeno uz obavezno navođenje i linkanje izvora “072info”.

Počela je nova sezona emisije ”Pitam za druga”, koja se emituje na RED televiziji i obara sve rekorde gledanosti.

Prva gošća u novoj sezoni kod Kendija i Pande je atraktivna rijaliti zvijezda, bivša kik-bokserka i fitnes instruktor, Ljuba Pantović, koja je bez dlake na jeziku oplela po mnogim zadrugarima.

Naredna na Ljubinom tapetu bila je kontroverzna pjevačica Irma Sejranić koja je odmah po ulasku ušla u žestoku svađu sa Ljubinom kćerkom, Aleksandrom Subotić.

Bila bih sretna da mogu da odgovorim ko je ona, ona je niko. Tad je Aleksandra bila i bolja i ljepša i uspešnija, i naravno da će takva osoba da mrzi moju Aleksandru, to je normalno. Prošle su godine, nju mržnja i dalje nije napustila. Irma ima nešto protiv nje jer je Aleksandra Subotić jedno zvučno ime, i ima je u medijima i da uzme da kine sve novine će pisati o tome. Aleksandra je neko za koga takvi nikogovići misle da treba da se zakače i da im je to recept za opstanak – započela je Pantovićeva.

Gledaoci su svedoci koliko ona usiljeno pokušava da se posvađa. Aleksandra joj kaže ‘Ajde pali’. Ženo raskrinkaj malo te koji te savjetuju i otkrij sa kim si u kontaktu. Inače, ono što ja znam, ona je švalerka Bube Korelija. Ona je tako pričala, ja se ograđujem. Na sve načine pokušava da dospije u javnost, ali ne uspjeva. Čak je rekla da ne bi bilo loše da je Matora opali. Ja sam Matoroj rekla da pazi da ne pokupi neku boleštinu, jer se očigleno ne skida sa one stvari, čak joj ona stvar i viri iz očiju. Ljudi napolju jako dobro znaju ko je ona – priča Ljuba, pa dodaje:
Napala je i Dalilu u studiju, kači se na te jake igrače. Bjednica, pokušava. Ona ne odustaje, sad je i štroku naoštrila, ali Aleksandru to ne dotiče. Dovoljno je vidjeti je onako nakaznu svaki dan, ne mora ni da ti se obraća – zaključila je Ljuba.

Detaljnije pogledajte u videu ispod: