Opasni momak iz BiH nije prijavio pištolj i municiju prilikom ulaska u Hrvatsku

10.01.2021., Slavonski Brod - Pojacan promet vozila na mostu preko rijeke Save i granicnom prijelazu u Slavonskom Brodu na ulasku u RH iz smjera Bosne i Hercegovine. Photo: Ivica Galovic/PIXSELL
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Policijski službenici su 29-godišnjaku uručili prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana

Na graničnom prijelazu Slavonski Brod, dana 17. 1., u 19.09 sati, policijski službenici su u suradnji sa službenicima carine kontrolirali osobni automobil (bosansko-hercegovačkih nacionalnih i registracijskih oznaka) i 29-godišnjeg vozača.

Pritom su u unutrašnjosti automobila pronašli i oduzeli plinski pištolj, kutiju sa 43 komada municije kalibra 9 mm i spremnik za plinski pištolj, koje vlasnik nije prijavio policiji niti carini prilikom ulaska u Republiku Hrvatsku.

ČITAJ JOŠ:  Dino prodavao oružje i dijelove preko interneta

Policijski službenici su 29-godišnjaku uručili prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana piše GPM.

GODISNJICA
MARKETING