Portal 072info

OPASNICE: Sestre Šegetin vole fudbalere i žestoke momke

Iako je na  OBN TV startovao Veliki brat sa anonimnim učesnicima, sestre iz Hrvatske Barbara iTina Šegetin nisu potpuno nepoznate javnosti.

Naime, ove dvije manekenke često su se prije ulaska u kuću pojavljivale u medijima uglavnom zbog veza sa poznatim muškarcima. One su jedne od viđenijih na beogradskim splavovima, provodile su se po separeima u društvu drugarice Soraje Vučelić, ali i mnogobrojnih fudbalera, od kojih su neki bili u vezi sa Barbarom.

Već je poznato da je Barbaru upravo Soraja upoznala sa srbijanskih fudbalerom Lolom Smiljanićem, sa kojim je bila u vezi nekoliko mjeseci. Pored Lole, starija sestra Šegetin zabavljala se sa još nekoliko fudbalera.

Za razliku od sestre, Tina se u emotivne veze uglavnom upuštala sa žestokim momcima, koji su poznati u crnogorskom podzemlju. Posljednja u nizu bila je veza sa Jovanom Vukotićem iz Kotora, koji je prošle godine uhapšen i osuđen na jednogodišnju kaznu zatvora zbog pokušaja ubistva.

Ova romansa okončana je njegovim pomirenjem sa manekenkom Dejanom Živković. Bivša devojka golmana Vladimira Stojkovića čekala je da njen dragi odleži kaznu zatvora, ali ju je on po izlasku ostavio upravo zbog Tine. Spekuliše se da je Tinu i Jovana upoznala zajednička prijateljica – madam Željka Rolovi.

Vvelikog Brata u programu OBN TV možemo pratiti dnevno u nekoliko termina 09:35, 15:00, 19:15 i 21:00!

Podijelite članak