Portal 072info

OPĆI IZBORI 2018: Zakupite politički marketing na najčitanijem portalu u ZDK i šire!

Zakupite politički marketing na najčitanijem portalu u ZDK i šire!

Uspješna predizborna kampanja itekako zavisi od uspješnog reklamiranja! Kao najčitaniji internet portal u Zeničko-dobojskom kantonu i šire, 072info predstavlja idealno mjesto za političko oglašavanje bilo da želite promovirati stranku ili ste pak kandidat na Općim izborima 2018. 

Mjesečno bilježimo više od 1,5 milion jedinstvenih posjeta, a na našoj Facebook stanici imamo blizu 100.000 članova te je itekako popularan naš Instagram profil! Zahvaljujući navedenom, portal 072info omogućava vam da stupite u kontakt sa 1,5 milion potencijalnih glasača na predstojećim izborima! 

📊 Efektnost oglašavanja 📊

Na Općim izborima 2014. godine 072info reklamirao je, između ostalih, Savez za bolju budućnost BiH – Fahrudin Radončić i neke od kandidata ove stranke. Upravo se SBB BiH na području Zeničko-dobojskog kantona našao na drugom mjestu po broju osvojenih glasova i to 32.090 osvojenih glasova (19.60 posto) za Skupštinu Zeničko-dobojskog kantona.

Kandidat Mirsad Isaković, koji se također reklamirao putem 072info, osvojio je dovoljan broj glasova za ulazak u Predstavnički dom PS BiH. Osim njega, tu je i kandidat Ismet Sarajlić, koji je, također, osvojio veliki broj glasova i ušao u Skupštinu ZDK.

Također, naš portal u povodu Lokalnih izbora 2016. godine reklamirao je stranku A-Sda Zenica, Snagu Centra, SBB BiH Zenica i Stranku demokratske akcije (SDA), a čiji kandidati su danas vijećnici u Gradskom vijeću Zenice.

To su samo neki od primjera da se investiranje u marketing 072info uistinu isplati i postiže željene efekte.

✉️ Za više informacija, obratite nam se putem maila: redakcija@072info.com ✉️

Podijelite članak