OPLJAČKALI MU KUĆU PUNCA I PUNICE, POLICIJA NE ZNA KO SU: Zavidovićanin nudi novčanu nagradu za informaciju

OPLJAČKALI MU KUĆU PUNCA I PUNICE, POLICIJA NE ZNA KO SU: Zavidovićanin nudi novčanu nagradu za informaciju

Krađa porodične kuće desila se za 1.5.2023.godine usred bijela dana, oko 14h kada je lopov iz privatne kuće ukrao stvari. Na sreću, punac i punica muškarca iz Zavidovića nisu bili kući za vrijeme krađe. 

Cijeli slučaj prijavljen je policijskim ogranima koji, kako tvrdi muškarac ne znaju ko su počinitelji iako ih je snimila kamera.

-Dragi prijatelji, sugrađani, a pogotovo vi koji ste još u Zavidovićima, ova dva lopova su 1. maja opljačkali kuću mojih roditelja. 

Ovo je već drugi put u kratkom periodu da to rade mojim roditeljima koji nikada nikome ništa nažao učinili nisu, što je znak da ovi “kreteni” ne biraju žrtvu i da svako od vas može biti sljedeći. 

Molim sve koji prepoznaju ove lopove neka se jave u privatnu poruku, anonimnost zagarantovana i nudim nagradu za tačnu informaciju. 

Molim vas dijelite ovaj snimak i čuvajte svoje domove, važne stvari u svojim domovima, uspomene koje imate na svoje najdraže jer njima, ovim kretenima to ne znači nista ali prije svega čuvajte sebe i svoje najdraže – poručio je, prenosi Hayat.ba.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS