OPTIKA JERKOVIĆ: Za bolji pogled u svijet!

IMG_8196

Dobrodošli u svijet Optike ‘Jerković’ koja dugi niz godina brine o zdravlju Vaših očiju kroz usluge koje možete naći u njihovim poslovnicama u Zenici i Vitezu.

Njihove police krase veliki broj najnovijih modela poznatih robnih marki kako dioptrijskih tako i sunčanih naočala, a pored toga nude veliki izbor kontaktnih leća renomiranih proizvođača kao i sav neophodan pribor za njihovo čuvanje i održavanje.

Svoje poslovnice obogatili su ponudom visokokvalitetnih brendova poput Chanel, Dolce&Gabbana, Vogue, Ray-Ban, Moschino, Police…

U optici Jerković dostupni su Vam i pregledi specijaliste oftalmologa svakim danom od 11.00 do 18.00 sati, a koje rade vrhunski liječnici.

Optika Jerković prepoznatljiva je po tome što redovno ulaže u najnoviju opremu, kao i u edukaciju svojih zaposlenika. Od svog osnivanja pa sve do danas njihova stručnost, ljubaznost, otvorenost za sva vaša pitanja i sugestije, ulaganja u kvalitetu, saradnja sa najpoznatijim partnerima u svijetu optičarske struke svakim danom su nagrađeni sa sve većim brojem vjernih i zadovoljnih klijenta.

Posjetite ih i uvjerite se u pogodnost, stručnost i veliki izbor ponude na adresi u Zenici – Hotel Dubrovnik – Školska br. 10, kao i u Vitezu u sklopu FIS centra. Dostupni su Vam i na brojeve telefona 032 408 600 i 030 715 492.

OPTIKA JERKOVIĆ – ZA BOLJI POGLED U SVIJET!

[flagallery gid=213]