OPTUŽILE DINU DIZDAREVIĆA ZA GEJ AFERU: Oglasio se prozvani Nemanja Danilović

dd 1
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Sanja Grujić i Milana Mima Šaras pokrenule su novu priču o gej aferi u kojoj je, od strane njih, “glavni optuženi” bio fudbaler Dino Dizdarević.

Njih dvije su, naime, javno imenovale stilistu Nemanju Danilovića, koji im je uoči njihovog ulaska u “Zadrugu” rekao da je navodno bio sa četvoricom zadrugara čiji je ulazak planiran u Bijelu kuću. Sanja i Mima izdvojile su ime Dine Dizdarevića koji je, navodno, bio intiman sa pomenutim stilistom. Kako bi se ogradile od priče koju su same iznijele u javnost, Sanja i Mima su rekle da će o svemu govoriti Nemanja Danilović, koji je otkrio da su iznešene brojne neistine.

ČITAJ JOŠ:  Šta se dešava s tijelom kad jedete prženu piletinu?

– Jedino što imam da kažem je da za sve koje su naveli nije istina, osim jednog dečka i jedne djevojke, baš jedne od njih dvije koje su navodile to. Sa Dinom ništa nisam imao, niti poznajem momka – naveo je dizajner Nemanja Danilović kog su spomenuli zadrugari pa na kraju priznao istinu.

-Znam jedino Baneta Đokića i sa njim sam imao nešto intimno, takođe i sa Mimom. Svakako, previše laži je iznešeno-poručio je.

ČITAJ JOŠ:  KRVAVO VEČE U ZADRUZI! DEJAN NASRNUO NA CARA: Došlo do tuče, Dalila pala u nesvijest! (VIDEO)

GODISNJICA
MARKETING