Portal 072info

Originalne ideje iz učionica: Đaci u Kini nose krila kako bi održali distancu

Screenshot 4 784
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Iako su države dale smjernice za održavanje nastave kako bi se spriječilo širenje zaraze koronavirusom, nastavnici širom svijeta upotrijebili su maštu najbolje što su mogli kako bi školska godina đacima bila što veselija.

Nova školska godina je iza ugla, a prosvjetnim radnicima koronavirus otežava posao i pripreme za početak nastave. Zbog toga su učinili sve kako bi djeci socijalna distanca što lakše pala.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAMETako u jednoj od škola u Kini učenici nose krila kako bi držali distancu, dok su u drugoj školi stolovi pretvoreni u autiće u kojima djeca sjede za vrijeme nastave. Genijalnu ideju učitelji su realizirali i kada su svakom djetetu u učionici napravili vlastiti brodić za čitanje, piše Bored Panda.

Ima tu još puno originalnih ideja, poput toga da su učionice pretvorili u plažu, učiteljski stol u svemirski brod, a u nedostatku rekvizita jedna odgajateljica se odlično snašla i s plastičnim sjedalicama i kutijama.
Dok učenici i djeca jedva čekaju da se vrate u vrtiće i škole, učitelji, odgajatelji i roditelji zabrinuti su zbog širenja koronavirusa kojeg je teško obuzdati u takvim kolektivima, ali činjenica je da se trude na najbolji mogući način.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Podijelite članak
  • 9
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)