Portal 072info

ORVIS POBJEDNIK, KRIŽANOVIĆ NAJBOLJI IGRAČ: Završen trodnevni turnir “Ulični basket – Mokušnice 2015” (FOTO)

Pobjednička ekipa
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

U organizaciji Udruženja za sport i kulturu ZOP, zeničko naselje Mokušnice ove godine je po drugi put bilo domaćin respektabilnog sportskog događaja “Ulični basket – Mokušnice 2015”, a koje je brojnim sadržajima oduševilo sve one koji su protekli vikend proveli uz UBM.

I pored kratkotrajnih ljetnih pljuskova, odlično raspoloženje i kvalitetna organizacija doprinjela je da ZOP ispuni planirane aktivnosti, a valja istaći kako je pored takmičenja upriličena i je “Dobra strana ulice” za sve mališane od 6-12 godina koja je imala za cilj upoznavanje sa sadržajima koje nudi Zenica za njihovo zdravo odrastanje, zatim “Test vještine” gdje su takmičari morali driblati, dodavati i pogađati šuteve u što kraćem roku, zatim takmičenje u šutiranju trica, kao i takmičenje slobodnog bacanja.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

Nakon tri dana takmičenja, kvalitetnog basketa, sportskog događaja koji je oduševio zeničku regiju, sinoć su proglašene najbolje ekipe ovogodišnjeg turnira. Trećeplasirana ekipa turnira “Merdanović” osvojila novčanu nagradu od 300 KM, drugoplasirana ekipa “Ecos Romari” nagradu u iznosu od 500 KM, a prvoplasirana ekipa “Orvis” nagradu u iznosu od 1000 KM.

Osim toga upriličeno je takmičenje u šutiranju trica gdje se najbolje pokazao Ashar Dedić, najbolji u testu vještine bio je Besim Arnaut, dok je najbolji igrač ovogodišnjeg turnira Ranko Križanović.

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

Uvjereni smo kako će organizatori motivisani isključivo pozitivnim komentarima publike i učesnika i naredne godine upriličiti ovaj kvalitetan sportski događaj, a koji će trajati dugi niz godina.

Portal 072info upućuje iskrene čestitke organizatorima na odlično obavljenom poslu i omogućavanju jednog kvalitetnog sportskog događaja poput ovog.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
POLITIČKI MARKETING
072 Mirza Husetic 1

[Galleries 603 not found]
Podijelite članak
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6