Osam objašnjenja zašto vam se više nije javio?!

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Velika je vjerojatnost da ste jako dobro upoznati sa scenarijem. Upoznali ste frajera, pozvao vas je na spoj, izašli ste, super ste se proveli. Pozvao vas je na još jedan izlazak, postali ste nešto intimniji. I treći je spoj prošao izvrsno, no nakon njega, više ga nikad niste ni vidjeli, ni čuli. I ostali ste zbunjeni s milion upitnika oko glave!

1. Još uvijek niste u vezi!

Tijekom prva dva spoja, upoznajete jedno drugo i zabavljate se. Treći spoj za njega predstavlja ipak nešto više. To je spoj nakon kojega bi on mogao osjećati pritisak ukoliko ne želi vezu, a isto tako ne želi poslati pogrešne signale. Jer frajeri ako odrade s vama 4-5 spojeva, imaju osjećaj da ste već u vezi, ili da se krećete prema njoj. A to je nešto za što možda nije spreman pa prekida svaki kontakt već nakon trećeg spoja.

2. Loš tajming

Ako vam se u životu pojavio iz vedra neba nakon čega ste par puta izašli zajedno i savršeno se zabavili, a potom je nestao jednako kako se i pojavio, velika je vjerojatnostda to nema nikakve veze s vama te da itekako ima veze s lošim tajmingom. Vjerojatno vas je jednostavno upoznao u krivom trenutku.

3. Postoji netko drugi

Naravno da postoje brojni faktori koji utječu na njega i vas dvoje, a o kojima vi vjerojatno nemate pojma. Kao npr. bivša cura, šef koji mu nameće nebrojene poslovne zadatke, a možda postoji još jedna nova cura koja mu je pored vas zapela za oko. Možda se između vas dvoje dogodila kemija, ali je jednako moguće da se s nekim drugim dogodila jača.

4. Frajeri radije nestanu

Vi biste se vjerojatno osjećali bolje da vas je nazvao ili vam poslao poruku i jasno dao do znanja da nije spreman za vezu, da se pomirio s bišom, ili da mu se svidjela neka druga, no frajeri često preferiraju bijeg nad razgovorom. Bilo da im je neugodno objašnjavati njihove osjećaje ili da smatraju da vam to ne duguju, bijeg nije toliko neobična pojava u muškom svijetu.

5. Zabavno mu je s vama, ali vas ne vidi kao svoju djevojku

I to je potpuno ok, jer vi niste savršeni za svakoga jednako kao što nije svatko savršen izbor za vas. Mala je vjerojatnost da ćete nakon samo par spojeva pronaći onoga s kojim si pašete kao lonac poklopcu.

6. On ne zna što je to poštovanje

Ako na čin nestanka gledate kao iskaz nepoštovanja, onda biste trebali osjećati olakšanje. Jer vas on očigledno ne bi tretirao s onoliko poštovanja koliko smatrate da zaslužujete. A ako ne zna za poštovanje, onda je bolje da ste to saznali na vrijeme.

7. Pun je lažnih obećanja

Frajeri koji vam obećavaju brda i doline, a ne ispunjavaju svoja obećanja, stoput su gori od frajera koji se ne obvezuju ni na što. Ako s jedne strane imate potpuno iščezavanje, a s druge nastavak petljanja s frajerom koji koji vam cijelo vrijeme govori stvari koje želite čuti, ali koje on ne misli, vjerujte da je ovo prvo puno bolja opcija.

8. On nije frajer, on je još uvijek dijete

Velika je vjerojatnost da ste naletjeli na potpuno nezrelog tipa. Ima li dobro srce, možda mu jednog dana pružite drugu šansu. Naravno, kada odraste. I naravno, ako bude imao sreće da dobije drugu šansu.