Osam stvari koje muškarci obožavaju kod žena

Osam stvari koje muškarci obožavaju kod žena

Iako su žene muškarcima privlačne iz hiljadu razloga, ipak postoji i nekoliko čudnih stvari zbog kojih su im neodoljive

Bez šminke
Šminkanje je za ogromnu većinu žena neizbježna svakodnevnica. Međutim, muškarci vole vidjeti svoje partnerke i bez šminke. Pokušajte da uštedite novac i svog muškarca zavedite prirodnom ljepotom.

Proslavila se  skidajući donji veš  sa sebe: Dita fon Tiz

Različito rublje
Ukoliko mislite da vaš veš mora biti iste boje kako bi se svidjeli muškarcima, varate se. Oni vole različitost i to ih uzbuđuje. Prepustite se njegovim željama i budite još više seksi nego prije.

seks

Humor
Dokazano je da nije sve u fizičkom kontaktu. Muškarci vole nasmijane žene koje imaju smisla za humor. One koje podnose šale na svoju račun su još privlačnije muškarcima, jer one tako dokazuju da su samouvjerene.

“Prvo šta primetim na devojci su obline, mislim da ne postoji muško koje to ne voli”, iskren je Boneštaj

Obline su seksi
Muškarci definitivno preferiraju žene koje se mogu pohvaliti svojim oblinama. “Ljubavne ručke” su im također privlačne.

Seks

Inteligencija, samopouzdanje, emotivna zrelost i seksualna otvorenost
Pokažite da ste pametni, podržite muškarca kad je neraspoložen, budite “zločesti” u spavaćoj sobi, pokažite senzualnost i ženstvenost i imate ga samo za sebe.
Ponašajte se normalno
Muškaci vole žene koje se u njihovom društvu ponašaju normalno i opušteno. Ukoliko nema takve atmosfere, nije im ugodno, a ponekad se i uplaše.

Kosa

Kosa
Žene se uvek trude da imaju urednu kosu i lijepu frizuru, ali, muškarcima je izgled ženske kose nakon buđenja veoma seksi.
Pogled
Žene trebaju gledati muškarce direktno u oči dok komuniciraju s njima, bez obzira na temu razgovora. Kontakt očima je izuzetno važan.

 

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS