Osman Hadžić oženio sina: Pogledajte kako je izgledalo bajkovito vjenčanje Emira i Šeile

2 35
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Ovih dana Osman Hadžić ima nekoliko razloga za slavlje. Naš pjevač narodne muzike prvo je nedavno oženio sina.

Na velikoj svadbi u City Cetru u Cazinu pred 300 zvanica njegov Emir i izabranica Šeila rekli su sudbonosno „da“. Na velikom svadbenom veselju zvanice su zabavljali Emir Đulović, Haris Kulović i Đula Velić uz pratnju orkestra Hamića Šehića, Sanela Bajramija, Zoke Brkića i Enesa Velića.

Nakon što je oženio sina, Hadžić je snimio spot za pjesmu „Sve je daleko“, za koji je režiju radio odlični Dejan Milićević. Muziku za njegovu novu pjesmu potpisuje Mensura Bajraktarević, tekst Tešo Mrkonjić, a aranžman je djelo Endžija Mavrića.

– Nastavio sam saradnju sa Milićevićem, koji je radio već nekoliko mojih spotova. Sve je snimano u mom Cazinu na tvrđavi Ostrožac.

U videozapisu se uz mene pojavljuje sin Dženis, kao i manekenka Amra Selimović koja je kćerka mog školskog druga, a sve uz podršku prijatelja i sponzora „Urban namještaja“. „Sve je daleko“ je jedna prelijepa balada koja će sigurno biti nasljednica mojih najvećih hitova “Ti mene ne voliš” i “Prezime”, koje su obilježile moju dosadašnju karijeru koja traje više od tri decenije. Konačan sud uskoro će moći dati i publika – kaže Osman Hadžić.

GODISNJICA
MARKETING