AUTOR:
Portal 072info

DATUM:

Humanitarna organizacija velikog srca „OSMIJEH-BH“ iz Begov Hana, sa uvaženom predsjednicom organizacije gospođom Eminom Kamerić na čelu, ponovo na djelu.

Ovom prilikom je svojim upornim radom, uz veliku i nesebičnu donaciju DONATORA velikih prijatelja organizacije „OSMIJEH-BH“ za liječenje našeg 22-godišnjeg Ahmeda Grahića iz Begov Hana, koji boluje od tumora limfnih žlijezda a koji je počeo sa svojom prvom hemoterapijom, predala porodici Grahić na ruke 13.793,00 KM.

– Predsjednica organizacije Emina Kamerić, istakla je da je ovo jedna od donacija u nizu, na kojoj neće stati i da će ako Bog da u narednom periodu nastaviti sa informisanjem javnosti o humanitarnoj akciji i da će maksimalno raditi na prikupljanju dodatnih novčanih sredstava do okončanja liječenja našeg Ahmeda Grahića.

– Kako je kazala, cilj organizacije je da se vrati istinski osmijeh na lice našeg plemenitog Ahmeda i svih članova porodice Grahić.

” Hvala vam dragi prijatelji, hvala svim donatorima i hvala svima onima koji imaji istinski nijet da se uključe u ovaj projekat da zajedničkim snagama pomognemo ovom mladom insanu da ozdravi. Molimo Allaha dž.š. da se svima nama smiluje, da nam svaki hajr upiše kao dobro djelo, a Ahmedu Grahiću podari ozdravljenje i da ga vrati u normalne tokove života. Aminn.”

Srdačan Selam i pozdrav za sve prijatelje HO „ OSMIJEH-BH“ Begov Han.

IDEMO DALJE !!!