Portal 072info

OSNOVANA FB STRANICA: Zeničani bojkotuju planirani koncert Pejovića u Gradskoj areni?!

AcoPejovic

Nakon što smo danas pisali o špekulacijama koje kruže a tiču se organizovanja koncerta Ace Pejovića u Gradskoj areni Zenica, a što nam je potvrdio i njegov menadžer, gospodin Lalević Bora, zenička ali i šira javnost podijeljenih je mišljenja u vezi sa realizovanjem koncerta.

Podsjećamo, menadžer Ace Pejovića kazao nam je kako su pregovori u toku te da je ovaj koncert uistinu planiran još dosta ranije ali se isti sticajem okolnosti nije do sada realizovao, a da se ovih dana vrše dogovori sa trenutnim VD direktorom JP za upravljanje i održavanje sportskih objekata d.o.o. Zenica, gosp. Alemom Hadžibegovićem.

Iako koncert za sada nije zvanično dogovoren niti je potpisan ugovor a što bi se, kako nam je danas u telefonskom razgovoru kazao gosp. Bora, trebalo riješiti za desetak dana zenička javnost odreagovala je žustro na ovu za sada nepotvrđenu informaciju o zvaničnom organizovanju koncerta. Naime, s obzirom na tekstove koji su se ovih dana pojavljivali u raznim medijima a tiču se Pejovića koje je u više navrata demantovao, Zeničani su ogorčeni na mogućnost organizovanja koncerta upravo njega. Valja istaći kako su mišljenja podijeljena, da ima i onih koji podržavaju ovaj koncert, ali se danas po društvenim mrežama više eksponiraju komentari kojima se zenička javnost protivi koncertu.

S tim u vezi večeras je pokrenuta i Facebook stranica koja ima za cilj bojkotovanje koncerta popularnog Pejovića, a šta će se na samom kraju desiti i hoće li doći do realizovanja koncerta ostaje da sačekamo narednih deset dana kada bi sve, prema riječima menadžera Pejovića, trebalo biti zvanično?!

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box