OSNOVANA FB STRANICA: Zeničani bojkotuju planirani koncert Pejovića u Gradskoj areni?!

AcoPejovic

Nakon što smo danas pisali o špekulacijama koje kruže a tiču se organizovanja koncerta Ace Pejovića u Gradskoj areni Zenica, a što nam je potvrdio i njegov menadžer, gospodin Lalević Bora, zenička ali i šira javnost podijeljenih je mišljenja u vezi sa realizovanjem koncerta.

Podsjećamo, menadžer Ace Pejovića kazao nam je kako su pregovori u toku te da je ovaj koncert uistinu planiran još dosta ranije ali se isti sticajem okolnosti nije do sada realizovao, a da se ovih dana vrše dogovori sa trenutnim VD direktorom JP za upravljanje i održavanje sportskih objekata d.o.o. Zenica, gosp. Alemom Hadžibegovićem.

Iako koncert za sada nije zvanično dogovoren niti je potpisan ugovor a što bi se, kako nam je danas u telefonskom razgovoru kazao gosp. Bora, trebalo riješiti za desetak dana zenička javnost odreagovala je žustro na ovu za sada nepotvrđenu informaciju o zvaničnom organizovanju koncerta. Naime, s obzirom na tekstove koji su se ovih dana pojavljivali u raznim medijima a tiču se Pejovića koje je u više navrata demantovao, Zeničani su ogorčeni na mogućnost organizovanja koncerta upravo njega. Valja istaći kako su mišljenja podijeljena, da ima i onih koji podržavaju ovaj koncert, ali se danas po društvenim mrežama više eksponiraju komentari kojima se zenička javnost protivi koncertu.

S tim u vezi večeras je pokrenuta i Facebook stranica koja ima za cilj bojkotovanje koncerta popularnog Pejovića, a šta će se na samom kraju desiti i hoće li doći do realizovanja koncerta ostaje da sačekamo narednih deset dana kada bi sve, prema riječima menadžera Pejovića, trebalo biti zvanično?!

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE