Portal 072info

Osnovano udruženje za pomoć mladim bh. sportistima: Uključite se i vi!

Bosanskohercegovačke sportistkinje i sportisti pokazuju iz dana u dan koliko talenta i želje za radom i dokazivanjem ima među mladima. Pomozimo im!

Ovim riječima se predstavilo Udruženje Budućnost sporta, osnovano sa samo jednom namjerom: osigurati sredstva za sve mlade koji žele da se pokažu i dokažu kroz sport.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

„Naša mladost zaslužuje da za brojne uspjehe koje gotovo svakodnevo postiže budu nagrađeni. Oni zaslužuju da imaju adekvatnu opremu i uslove za treniranje, jer sa svoje strane daju sve, ulažu ogroman trud, pokazuju ogromnu volju, odriču se mnogo toga da bi u svoju zemlju donijeli radost pobjednika i učinili sve nas ponosnima. Pomozimo im!“, kaže Udruženje koje su pokrenuli čelnici našeg Košarkaškog saveza.

Jedan od ambasadora Udruženja je i legendarni Bogdan Boša Tanjević koji je kazao: „Sve ovo je fenomenalno, nevjerovatno…ali ne smijemo sada stati. Hajmo probati zajednički napraviti nešto za sport, za našu djecu.”

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Udruženje je pokrenulo i račun na stranici IndieGoGo na kojoj možete donirati ra razvoj mladih sportista: u jedan dan su skupili 870 dolara, a cilj je milion, pa Udruženje poziva:

„Uključite se u akciju prikupljanja sredstava za osiguranje stipendija, opreme, ishrane, kakvu vrhunski sportisti zaslužuju. Pomozimo im! Za našu djecu! Za budućnost BH sporta!“

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Traži se i generalni sponzor, a možete i kupiti reklamu na šorcu.

Na stranici IndieGoGo možete kupiti i dres košarkaške reprezentacije, dres sa vašim imenom, dres ili loptu sa potpisom svih igrača, večeru sa ekipom, a najveći tzv. perk je da budete njihov gost na Eurobasketu od 5. do 11. septembra.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Radiosarajevo.ba

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME