Osnovna škola ‘Edhem Mulabdić’ ispratila još jednu uspješnu generaciju (FOTO)

Foto: Ahmed Isaković
Podijelite vijest

Osnovna škola ‘Edhem Mulabdić’ sinoć je ispratila još jednu uspješnu generaciju učenika, a koji su se uputili u zenički hotel Dubrovnik kako bi se oprostili od osnovne škole.

Pomiješane emocije kako zbog sreće što koračaju u novo razdoblje života, a istovremeno tužni što se opraštaju od svojih prijatelja iz školske klupe, ponosno su stajali i čekali ulazak u hotel. Nakon što su se fotografisali sa najbližima koji su došli da ih isprate na ovu važnu noć u životu, zaputili su se u restoran ‘Trubadur’ a gdje su pjesmom i ugodnim ambijentom posljednji put bili svi zajedno na okupu.

Odličan provod dodatno je uveličao i muzički dio programa, a zagrljeni maturanti pjevali su do ponoći. Kako to obično biva na proslavi maturske večeri, upriličen je i tradicionalni izbor za Miss. Tako je za misicu generacije izabrana je Sarah Šečić, mister generacije Ernad Selimović, dok je misica fotgeničnosti Šejma Alispahić a mister fotogeničnosti Kasim Hasanović. Pored nabrojanih izbora, izabrani su i misica i mister šarma, kao i pratilje i pratioci misici i misteru.

Kako je to sinoć izgledalo na proslavi maturske večeri maturanata Osnovne škole “Edhem Mulabdić” ali i na samom ispraćaju ispred hotela Dubrovnik, pogledajte u fotogaleriji Ahmeda Isakovića, a uskoro još veći broj fotografija očekujte na našoj Facebook stranici.

[flagallery gid=337]