Portal 072info

Osnovne stvari koje svaki muškarac mora znati

ZAPRATITE NAS NA FACEBOOKU, OSTANITE INFORMISANI!

Muškarci neke stvari jednostavno moraju znati, bez obzira na odgoj, odrastanje, okolinu i društvo. Iako se zapravo radi o klišejima koji bi vam mogli ići na živce, budite svjesni da se to od vas očekuje.

Recimo, svaki pravi muškarac mora znati zavezati kravatu. Možete vi biti namjerno nespretni da vam je sveže ili popravi draga ili zgodna prodavačica u trgovini, no kad ste sami, morat ćete to napraviti bez njih.

Kad je vani lijepo vrijeme, draga će s veseljem kupiti hrpu mesa koje ćete vi ispeći na roštilju, znali vi to ili ne. To je jednostavno nešto što se od muškarca očekuje da napravi sjajno. Pa ako ne znate … potrudite se naučiti.

Posluživanje pića još je jedno od zaduženja koje bi muškarac morao preuzeti na sebe, znati koje su prave čaše za koje vino, liker ili žesticu, a i kušati vino i znati procijeniti je li odgovarajuće za hranu koja se nudi.

I da, morate znati zamijeniti gumu na automobilu, imali vi dvije lijeve ili ne, a ma koliko vas ne zanima nogomet, trebate moći objasniti što je to ofsajd…

Podijelite članak