Osobine muškaraca zbog kojih ih žene smatraju pametnim i privlačnim

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
Preuzimanje tekstova dozvoljeno uz obavezno navođenje i linkanje izvora “072info”.

Kada razmišljamo o seksi stvarima koje volimo kod muškaraca, često se koncentrišemo na fizičke osobine – široka ramena, pločice na stomaku, lijep osmijeh… Sve su ove stvari ok, ali najseksi stvar na muškarcu je ipak glava. I to pametna glava. Ovo su pametne stvari koje muškarce u našim očima čine sasvim neodoljivima.

Strast prema nečemu

Bilo čemu… dobro, skoro bilo čemu. Muškarac koji ima strast koju pronalazi u poslu ili hobiju, puno je privlačniji od onog koji od hobija podrazumijeva sjedenje na kauču.

Bogat vokabular

Ne onakav pretenciozan vokabular koji koriste ljudi koji se skrivaju iza velikih riječi – govorimo o muškarcu koji priča i zvuči pametno, bez da pametuje.

Izraženo mišljenje

Muškarci koji imaju konkretno mišljenje o konkretnim problemima su puno zanimljiviji sugovornici od onih koji na kavi znaju samo sjediti i pričati o glupostima.

Raspored

Muškarac s rasporedom je uvijek privlačniji od onog koji nema ništa za raditi cijeli dan, jer žena onda zna da se mora izboriti za komadić njegovog slobodnog vremena.

Sklonost popravljanju stvari

Znamo da zvuči zastarjelo, ali muškarac koji zna popraviti sitne kvarove u kući je uvijek puno privlačniji od onog koji ne zna promijeniti sijalicu.

072INFO TV