OSTALI ŠOKIRANI ONIM ŠTO SU PRONAŠLI: Zbog zujanja u ušima otišao kod liječnika

Nije odmah otišao liječniku, no na kraju je ipak bio prisiljen to učiniti.

Marketing menadžer iz britanskog Aylesburya, Rob Fielding, ležao je u krevetu i čitao knjigu, a onda mu je u jednom trenutku moljac sletio na naočale, pokušao ga je maknuti, no zabio mu se u uho. Pokušavao ga je izvaditi, no zapravo ga je još više potisnuo u uho gdje je moljac ostao tri dana.

“Bilo je grozno živjeti s tim stvorenjem u uhu. Osjetio bih svaki njegov pokret, želio sam iskočiti iz svoje kože”, rekao je Fielding. Nije odmah išao kod liječnika jer se nadao, kako kaže ovaj 43-godišnjak, da će moljac sam izaći, piše Daily Star.

Na kraju je na nagovor supruge Joanne ipak otišao kod liječnika. “Liječnici i medicinske sestre bili su u šoku kad sam im ispričao zbog čega sam došao”, rekao je Fielding.

Operativni je zahvat trajao punih 90 minuta. Moljac se nalazio na dobini od oko 2 centimetara od površine uha. Izvađenog moljca s kojim je živio puna tri dana, Fielding sada čuva u čašici za analizu urina.

“Dobio je počasno mjesto u našem dnevnom boravku, a djeca se već svađaju oko imena kojeg će mu nadjenuti”, kazao je Fielding.

Avaz