djevojka prevara 696x464 1


AUTOR:
072INFO PORTAL

DATUM:

Djevojka iz Velike Britanije (27) našla se u nezavidnoj situaciji kada je požalila svoju odluku o napuštanju muža zbog ljubavnika.

Ona je otkrila da je četiri godine u braku, a da za muža ima veoma tradicionalnog muškarca koji je godinu dana stariji i teško izražava svoje emocije.

Prije više od godinu dana na poslu se zbližila s novim kolegom za kojeg kaže da je potpuna suprotnost od njenog muža. Drag je, zabavan i pun razumjevanja te nije trebalo dugo vremena da postanu prijatelji, ali i više od toga, iako je i on sam tada bio u braku.

  • S*ks je bio izvrstan ali nije bilo tu neke emocionalne intimnosti. Nadao se da ću i ja ostaviti svog supruga – ispričala je ona i odlučila da okonča brak te započeti ozbiljnu vezu s muškarcem koji joj je ulijevao povjerenje i poklanjao više pažnje nego suprug.

Ipak, pandemija i novonastala situacija natjerala ih je da vrlo brzo počnu da provode mnogo vremena u njegovom malom, iznajmljenom stanu.

  • Čeznem za svojim domom, suprugom, vrtom… – rekla je nesretna žena kojoj se ne sviđa novi život.

Čak se i javila suprugu koji bi je primio natrag. Ipak, ona misli kako bi takva odluka skrhala njenog sadašnjeg partnera te se obratila savjetnici za veze.

Sanders je ženi rekla kako bi trebala napraviti listu pozitivnih stvari kod oba muškarca te da bi joj takvo realno sagledanje činjenica zasigurno pomoglo. Isto tako kazala je kako bi joj ukoliko se vrati suprugu mogao pomoći bračni terapeut.