Portal 072info

Ostavio vas je? Šta da činite? Blizanci treba da otputuju, a Vodolije da se provode

ZAPRATITE NAS NA FACEBOOKU, OSTANITE INFORMISANI!

Kako ćete mu se najbolje osvetiti zato što vas je ostavio? Zasijajte novim sjajem!

OVAN 

Dosta je bilo grickanja noktiju i prevrtanja misli u glavi, “…da sam mu bar rekla…”, “…nije trebalo da mu se smijem…” Vrijeme je za novu frizuru. Izvucite pramenove ako to nikad niste radili. 

BIK 

Prihvatite oberučke zdrave promjene. Ne davite tugu u moru slatkiša, jer šteta koju ćete tako napraviti učiniće vas još nesrećnijom. Bacite se na zdravu hranu, vejžbajte i probajte novu šminku. 

BLIZANCI 

Vi ste odlični u pružanju savjeta prijateljima kada oni imaju ljubavne probleme. Zašto vam je onda toliko teško da pomognete sami sebi? Ne gledajte unazad. Niste otišli na planirano zajedničko ljetovanje? A vi lijepo spakujte kofere i otputujte sa prijateljicom. 

RAK 

Izbacite iz stana sve što vas podsjeća na njega. Bacite slatkiše koje je on volio da jede uz TV, i posvetite se zdravoj ishrani. Ne zaboravite i onaj sladoled u zamrzivaču! 

LAV 

Ne dozvolite da vam odlazak bivše ljubavi pomuti račune i da vam se to vidi na licu. Stavljajte malo jaču šminku, i to onu svjetlucavu. 

DJEVICA 

I za vas važi isto: hranite se zdravo i vježbajte, kako biste imali stalan izvor energije koja vam je potrebna. Takođe, probajte novi zlatni trend – stavite na oči malo zlatne sijenke, i garderobu osvježite nekim zlatnim detaljem. 

VAGA 

Ne odbijajte pozive prijatelja kad vas zovu na rođendane i u izlaske. Takođe, posvetite jedan cio dan samo sebi, idite u teretanu, na bazen i masažu, jer su vam potrebni rekreacija i opuštanje. 

ŠKORPIJA 

Vrijeme je za promjene. Bilo da je riječ o dugoj ravnoj kosi koju je vaš partner volio na vama, ili o džinsu iz koga niste izlazili i koji vas podsjeća na srećna vremena. 

STRIJELAC 

Prestanite da bacate novac na papirne maramice i prestanite sebe da mučite “što nisam…”, “a da sam onda….”… Upišite časove joge, na primjer. Važno je da se pokrenete s mrtve tačke. 

JARAC 

Dosta je sa tim tužnim izrazom na licu! Kupite novu maskaru, probajte novi karmin… 

VODOLIJA 

Vrijeme je da se vratite među ljude. Sigurno ste neke prijatelje zapostavili dok ste bili na sedmom nebu, a koji su vam i dalje ostali nakloni. 

RIBE 

Proslavite završetak ljubavi tako što ćete kupiti novu ešarpu žute, ili neke druge jarke boje. Upišite časove sambe i vidjećete – odmah ćete se povratiti iz mrtvih.

Podijelite članak