OSTAVLJENA: Severinin novi spot (VIDEO)

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

slika (9)

Hrvatska zvijezda objavila je snimak iz zagrebačke ”Arene” na kome izvodi numeru ”Ostavljena”, za koju je sama napisala muziku i tekst.

Pjevačica Severina Vučković objavila je novi spot za autorsku pjesmu “Ostavljena“, koja se našla na njenom posljednjem albumu “Dobro došao u klub”.

Seve u videu obiluje seksepilom i ženstvenošću, a nesumnjivo je da će veliki dio muške populacije uživati u vrelim kadrovima ovog spota, iako je ovu emotivnu pjesmu pjevačica napisala za sve razočarane žene.

– Ova pjesma je posvećena svim ženama. Muziku i tekst sam napisala dok sam bila trudna. To su one moje male i hermetične melodije s tekstovima namijenjenim svim ženama, kao svojevrsni nastavak pjesama “Pogled ispod obrva” ili “Šta me sad pitaš šta mi je”. Dok smo snimali album, ona se svima učinila jako bliskom i emotivnom. Svi koji su preslušavali album su me molili da ju ne zapostavim i da za nju snimim spot. Mislim da je emocija na koncertu u zagrebačkoj Areni bila na najvišoj tački mekoće i zato sam za video odlučila koristiti snimku sa zagrebačkog koncerta. meni se to jako sviđa – napisala je Severina na Fejsbuku.

Prema brojnim spekulacijama, izgleda da u pjesmi “Ostavljena” ima nešto i istine budući da spot Seve promoviše kada joj je najteže, jer je par, navodno, ponovo pao u ljubavnu krizu.

Naime, srpski “kralj bakra” Milan Popović je prošle nedjelje uslikan na svojoj jahti u Dalmaciji bez vjerenice i sedamnaestomesečnog sina, te su brojni mediji prenijeli da se par posvađao pred biznismenov put u London, kada je Seve ostala sama sa nasljednikom na moru.

Izvor: Telegraf