Portal 072info

OSVOJI 200 KM: Novootvorena Autoškola ‘072-Ze’ vas nagrađuje

Autoškola ‘072-Ze’ vrši obuke za vozače motornih vozila na najbrži, najjednostavniji i najpovoljniji način u zeničkoj regiji, a što ih izdvaja od drugih autoškola. 

U ostvarenju zajedničkog cilja kako biste stekli profesionalnu obuku za upravljanje motornim vozilom ‘B’ kategorije i što lakše osigurali put do vozačke dozvole, iz Autoškole ‘072-ze’ podsjećaju kako vam je neophodno:

1. Ljekarsko uvjerenje,
2. Teoretska nastava (28 n/č)
3. Polaganje propisa o bezbijednosti saobraćaja (testovi)
4. Obuka i polaganje prve pomoći
5. Obuka iz upravljanja motornim vozilom (35 n/č)
6. Polaganje ispita iz upravljanja motornim vozilom

Budući da je Autoškola 072-Ze odnedavno počela sa radom u saradnji sa našim portalom odlučili su nagraditi naše čitatelje sa poklon bonom u vrijednosti 200 KM bilo da vi želite polagati vozački ispit, ili da imate prijatelja sa tom namjerom. Tako će svi članovi naše Facebook stranice portala moći osvojiti NOVČANI BON u vrijednosti 200 KM, te tako na još pristupačniji način položiti vozački ispit i to po 20% nižoj cijeni. Ovo je samo jedna od pogodnosti koju su odlučili realizovati iz 072-Ze, a poručuju kako će u narednom periodu zenička javnost moći uživati u brojnim pogodnostima i inovacijama.

Sudjelujte u nagradnoj igri klikom OVDJE, a nagradna igra traje od 21. do 28. februara. Svi učesnicima želimo puno sreće! 

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box