OSVOJI IFTAR ZA DVIJE OSOBE: Motel ‘Almy’ i 072info vas nagrađuju

OSVOJI IFTAR ZA DVIJE OSOBE: Motel ‘Almy’ i 072info vas nagrađuju

AlmyNAGRADNAIGRAMotel Almy sa svojim radom počeo je 2006. godine i odmah u prvoj godini svog osnivanja bilježi veliki uspjeh u poslovanju što za rezultat ima mnogobrojne zadovoljne posjetioce od javnih ličnosti do porodica sa djecom. Motel je smješten na izlazu iz Zenice prema Doboju, samo nekoliko minuta od centra grada te je pogodan za smještaj poslovnih ljudi i turista koji dolaze u posjet Zenici i okolnim gradovima. Samo 10 km od motela se nalazi i stari grad Vranduk koji se prvi put spominje u XV stoljeću.

AlmySobe i apartmani su opremljeni po najvišim standardima koje zadovoljavaju svačiji ukus što uključuje francuske ležajeve, zasebna kupatila, klima uređaje, digitalne TV prijemnike, telefone, mini barove te gratis pristup internetu u cijelom objektu. Smještajni kapacitet motela je 45 osoba. U ponudi su jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe sa doručkom.

Motel posjeduje 16 soba i 3 apartmana, a maksimalni smještajni kapacitet motela je 45 osoba. Valja istaći kako noćenje u Motelu Almy uključuje besplatan doručak. U prizemlju motela nalazi se Restoran Almy koji nudi specijalitete domaće i internacionalne kuhinje kao i caffe bar koji je otvoren 0-24h. Sve sobe opremljene su francuskim ležajevima i zasebnim kupatilima sa toplom vodom. U ponudi su jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe.

Portal 072info u saradnji sa našim partnerom Almy Grupacijom odlučio je nagraditi naše čitatelje iftarom po želji za dvije osobe, a sve to povodom mjeseca Ramazana. Do sada smo našim čitateljima obezbijedili razne nagrade, a nova prilika za osvajanje iftara je pred vama. Sve što je neophodno učiniti kako biste postali potencijalni dobitnik iftara za dvije osobe jeste biti član naše Facebook stranice, a gdje vas uskoro očekuju detalji u vezi sa pravilima nagradne igre. Podsjećamo, Restoran Almy i njihov renomirani Meni nudi bogatu ponudom kuhanih jela, pečenja i svih popularnih domaćih i internacionalnih jela sa bogatim kuharskim iskustvom.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE