OSVOJI IFTAR ZA DVIJE OSOBE: Pansion Fontana & 072info vas nagrađuju

OSVOJI IFTAR ZA DVIJE OSOBE: Pansion Fontana & 072info vas nagrađuju

FONTANA-NAGRADNAIGRA

Restoran "Fontana" je ugledni, porodični, ugostiteljski objekat osnovan 1978. godine u kome gosti svakodnevno mogu uživati u širokom izboru tradicionalnih jela. Porodična tradicija koja egzistira od davne 1978. godine sve do danas pokazatelj je kako su njihovi gosti prepoznali njihove vrijednosti, a mali je broj onih koji nisu upoznati sa vrhunskim uslugama ovog restorana. Prihvatljive cijene, veliki izbor domaćih jela i ugodno osoblje učinit će vaše dane mjeseca posta još ugodnijim zahvaljujući autentičnoma ambijentu. 

Pansion “Fontana” je smješten u prirodnom okruženju na rijeci Kočevi, udaljen svega par minuta od centra grada. Uz domaću i obiteljsku atmosferu dočekat će vas luksuzno uređene sobe i apartmani uz koje je obezbijeđeno besplatno korištenje garaže i parkinga sa noćnim čuvanjem. Na raspolaganju imate 17 soba i 5 apartmana.godine.

Više informacija o ovom tradicionalnom zeničkom ugostiteljskom objektu možete dobiti kontaktiranjem na broj telefona 032 462 999 ili ukoliko ih posjeti na njihovoj oficijelnoj stranici www.pansion-fontana.ba.

Upravo je Restoran 'Fontana' odlučio sve naše čitatelje povodom mjeseca posta nagraditi sa iftarom za dvije osobe, a što je još jedan od pokazatelja dugogodišnjeg iskustva i tradicije. Sve što je neophodno kako biste učestvovali u nagradnoj igre jeste da pratite našu Facebook stranicu na kojoj vas uskoro očekuju detalji u vezi sa nagradnom igrom. Jedan od uslova nagradne igre svakako je da ste član Facebook stranice Pansiona Fontana, stoga ne gubite vrijeme nego se već danas pridružite velikom broju zadovoljnih korisnika na Facebooku klikom OVDJE.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica