OSVOJI NOVČANI BON: Butik ‘Mak’ i 072info vas nagrađuju

OSVOJI NOVČANI BON: Butik ‘Mak’ i 072info vas nagrađuju

BUTIKMAKZENICA

Butik "MAK" je počeo sa radom 1.10.2004. godine i od svog osnivanja fokusiran je na prodaju ženske konfekcije za pokrivene osobe kao i prodaju drugih artikala za koje se pokazala potreba. Kod nas možete nabaviti sve vrste uniformisanih modela (za medrese, horove, škole, fakultete) na veliko kao i ostale artikle, također na veliko. Preko nas možete nabaviti raznu vjersku i svjetsku literaturu, a za sve ostale informacije se možte obratiti prijatnom osoblju ili na brojeve telefona 061/854-000, 061/988-777, e-mail ili na facebook stranicu klikom OVDJE

Ako želite da budete unikatni, dođite u Butik MAK! Nalazimo se na adresi Trg Alije Izetbegovica 73., Robna kuća ''Bosanka'', I sprat. Radno vrijeme: pon – pet 10:00 – 18:30, subotom od 10:00 do 18:00 sati.

NAGRADNA IGRA

Našim stalnim čitateljima poznato je kako smo povodom mjeseca ramazana našim Facebook članovima priredili veliki broj nagradnih igara počev od iftara do slatkih paketa ili sedmičnih paketa ugledne zeničke pekare koja pravi najbolje ramazanije u Zenici i šire. Kako smo željeli naš prilagođeni ramazanski program portala završiti na zavidnom nivou kako je i trajao, odlučili smo u saradnji sa našim partnerom Butikom 'Mak' nagraditi vas i povodom nastupajućeg blagdana, Bajrama. S tim u vezi, organizujemo nagradnu igru u kojoj nagrađujemo naše čitatelje novčanim bonovima koje možete iskoristiti u Butiku 'Mak'. Nagradna igra počinje 31. jula i trajat će sve do 06. augusta kada ćemo objaviti imena sretnih dobitnika na našoj Facebook stranici. O načinu sudjelovanja u nagradnoj igri saznajte uskoro na našoj Facebook stranici, gdje će naša redakcija uskoro postaviti fotografiju sa objašnjenjima. Napominjemo kako je novčane bonove strogo zabranjeno preprodavati!

U nastavku teksta vas ostavljamo u fotografijama našeg partnera a koji svim čitateljima islamske vjeroispovijesti želi Bajram Šerif Mubarek Olsun.

[nggallery id=13]

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE