OSVOJI SLATKI PAKET: Domaći kolači ‘Buenoo’ i 072info vas nagrađuju

OSVOJI SLATKI PAKET: Domaći kolači ‘Buenoo’ i 072info vas nagrađuju

DOMACIKOLACIBUENOO

Domaći kolači 'Buenoo' pravo su rješenje za vaše slatke probleme bilo da se radi o rođendanskoj, svadbenoj ili bilo kojoj drugoj proslavi. Torte i kolači po vašim željama i ukusima, a sve to po ekstra povoljnim cijenama i tradicionalnim receptima. 

Podsjećamo, upravo je firma 'Buenoo' poklonila veliku tortu za nedavno održani koncert u Gradskoj areni Zenica 'Od srca, srcu' u kojoj su učesnici i organizatori uistinu uživali, a nakon čega su odlučili da za svaku prigodu kontaktiraju upravo 'Buenoo'. Veliki izbor torti i kolača različitih ukusa i izgleda očekuje vas ukoliko kontaktirate 'Buenoo' na broj telefona: 061 986 323, a možete ih posjetiti i na Facebook stranici klikom OVDJE.

Portal 072info u saradnji sa 'Buenoom' povodom nastupajućeg mjeseca posta nagrađuje svoje čitatelje sa slatkim paketom. Sve što je neophodno uraditi kako biste učestvovali u nagradnoj igri jeste da budete član naše Facebook stranice gdje vas očekuju detaljnije upute u vezi sa načinom učešća. U nastavku pogledajte neke od torti koje su napravljene upravo kod našeg sponzora.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica