OSVOJI TABLET I DRUGE VRIJEDNE NAGRADE: ProComp & 072info vas nagrađuju

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

nagradna igra (2)

Firma ProComp d.o.o. Zenica bavi se prodajom računara, laptopa, printera i ostalih računarskih komponenti po veoma povoljnim cijenama, a zahvaljujući kvaliteti i pristupačnim cijenama za kratko vrijeme postali su broj jedan u Zenici. ProComp d.o.o. Zenica pored informatičke opreme nudi  i širok asortiman potrošačke elektronike renomiranih svjetskih proizvođača, a postaju prepoznatljivi i po stalnim akcijskim cijenama koje ih izdvajaju kao najpovoljnije u Zenici i šire.

Od svog otvaranja nastoje da svoje proizvode i usluge  podignu na što viši stepen kvalitete, a sve s ciljem da svojim stalnim i budućim kupcima pruže pravo zadovoljvstvo u svijetu informatike i tehnike. Do sada mnogi zadovoljni korisnici pamte isključivo pozitivna iskustva iz ProComp-a, a ljubazni prodavači uveliko su pomogli svima onima koji su trebali savjet ili stručnu podršku.

ProComp d.o.o. sa razvijenom prodajom, kvalitetom usluge i širinom ponude nameće se kao izvrstan izbor prilikom kupnje informatičke opreme. Nudeći isključivo najkvalitetniju robu na tržištu a pri tome prilagođavajući cijene našim standardima sa otvaranjem ProComp-a izvršena je prava revolucija kada govorimo o prodajnim mjestima u svijetu tehnologije. Sve navedeno rezultat je velikog broja stalnih kupaca ali i konstantan porast novih. Kako ističu iz ProComp-a, otvoreni su za ideje i očekivanja kupaca a uz to su zahvali za svaku korisni primjedbu kako raditi bolje. Kao rezultat takvog otvorenog i profesionalnog pristupa, iz dana u dan poboljšavaju svoje poslovne procese, pokreću nove programe i uvode nova informatička rješenja.

Uz stalne akcijske cijene računara, laptopa, tableta, monitora, printera i ostalih uređaja iz svijeta tehnologija uvijek nastoje ponuditi još više i pristupačnije a što za cilj ima zadovoljavanje kriterija i mogućnosti klijenata. Obavezno ih posjetite na adresi Vojvodića put 6, Zenica ili ih kontaktirajte na broj 032 83 44 00 a dostupni su i na oficijelnoj stranici www.procomp.ba. Razlog više da svoju posjetu ProComp-u učinite čim prije jesu i aktuelne akcijske cijene laptopa i računara.

NAGRADNA IGRA !

U saradnji sa našim partnerom, ProComp, odlučili smo nagraditi naše čitatelje i to sa atraktivnim uređajima iz svijeta tehnologije, a koji su neizbiježni u vremenu interneta. Tako u predstojećoj nagradnoj igri koja traje dva mjeseca možete osvojiti vrijedne nagrade i to Wireless router D-Link, slušalice Panasonic kao i GLAVNU NAGRADU TABLET Prestigio MultiPad 7′ Ultra! U nagradnoj igri koja će početi uskoro a u kojoj vas očekuju vrijedne nagrade mogu sudjelovati ISKLJUČIVO Facebook članovi stranice portala, a koji se pridruže FACEBOOK STRANICI ProComp – Pridružite se klikom OVDJE! te izvrše podjelu fotografije koju. Sudjelujte u nagradnoj igri koja traje do 28. marta klikom OVDJE i uživajte u vrijednim nagradama koje ćemo dodijeliti 29. marta. Svim učesnicima želimo mnogo sreće!