OSVOJI TABLET I NIZ DRUGIH NAGRADA: ProComp & 072info vas nagrađuju

OSVOJI TABLET I NIZ DRUGIH NAGRADA: ProComp & 072info vas nagrađuju

IMG_8623

Firma ProComp d.o.o. Zenica bavi se prodajom računara, laptopa, printera i ostalih računarskih komponenti po veoma povoljnim cijenama, a zahvaljujući kvaliteti i pristupačnim cijenama za kratko vrijeme postali su broj jedan u Zenici. ProComp d.o.o. Zenica pored informatičke opreme nudi  i širok asortiman potrošačke elektronike renomiranih svjetskih proizvođača, a postaju prepoznatljivi i po stalnim akcijskim cijenama koje ih izdvajaju kao najpovoljnije u Zenici i šire.

Od svog otvaranja nastoje da svoje proizvode i usluge  podignu na što viši stepen kvalitete, a sve s ciljem da svojim stalnim i budućim kupcima pruže pravo zadovoljvstvo u svijetu informatike i tehnike. Do sada mnogi zadovoljni korisnici pamte isključivo pozitivna iskustva iz ProComp-a, a ljubazni prodavači uveliko su pomogli svima onima koji su trebali savjet ili stručnu podršku.

ProComp d.o.o. sa razvijenom prodajom, kvalitetom usluge i širinom ponude nameće se kao izvrstan izbor prilikom kupnje informatičke opreme. Nudeći isključivo najkvalitetniju robu na tržištu a pri tome prilagođavajući cijene našim standardima sa otvaranjem ProComp-a izvršena je prava revolucija kada govorimo o prodajnim mjestima u svijetu tehnologije. Sve navedeno rezultat je velikog broja stalnih kupaca ali i konstantan porast novih. Kako ističu iz ProComp-a, otvoreni su za ideje i očekivanja kupaca a uz to su zahvali za svaku korisni primjedbu kako raditi bolje. Kao rezultat takvog otvorenog i profesionalnog pristupa, iz dana u dan poboljšavaju svoje poslovne procese, pokreću nove programe i uvode nova informatička rješenja.

Uz stalne akcijske cijene računara, laptopa, tableta, monitora, printera i ostalih uređaja iz svijeta tehnologija uvijek nastoje ponuditi još više i pristupačnije a što za cilj ima zadovoljavanje kriterija i mogućnosti klijenata. Obavezno ih posjetite na adresi 

Vojvodića put 6, Zenica ili ih kontaktirajte na broj 032 83 44 00 a dostupni su i na oficijelnoj stranici www.procomp.ba. Razlog više da svoju posjetu ProComp-u učinite čim prije jeste i specijalna akcijska cijena laptopa Packard Bell EasyNote koji možete kupiti već po cijeni od 649 KM.

Detaljno o proizvodu

Model: Packard Bell EasyNote
CPU: Intel B960 2×2.2 GHz
RAM: 4096 MB
Ekran: 15,6″
HDD: SATA 500 GB
VGA: Intel® HD Graphics, 1366×768
OS: Free DOS
Optika: DVD-Super Multi DL
Ostalo: HD WebCam

+ 12 MJESECI GARANCIJE

*BESPLATNA dostava za područje BiH na kućnu adresu (brza pošta EuroExpress)
*plaćanje pouzećem, kada Vam ekipa EuroExpressa dostavi paket

NAGRADNA IGRA !

U saradnji sa našim partnerom, ProComp-om, odlučili smo nagraditi naše čitatelje i to sa atraktivnim uređajima iz svijeta tehnologije, a koji su neizbiježni u vremenu interneta. Tako će vas u predstojećoj nagradnoj igri koja traje šest mjeseci očekivati veliki broj raznih nagrada poput wireless routera, slušalica sa mikrofonom, memory kartica, wireless tastatura + miš i niz drugih nagrada. Veoma interesantna jeste i glavna nagrada koju dodjeljujemo nakon šest mjeseci, a riječ je o tabletu Alien Smart 9” TFT IPS. Budite u toku sa nagradnom igrom koja će početi uskoro, gdje vas svaki mjesec očekuju vrijedne nagrade, pridružite se Facebook stranici portala 072info i uskoro saznajte više informacija.

FACEBOOK STRANICA ProComp – Pridružite se klikom OVDJE!

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE