OSVOJITE 10.000 DOLARA: Nađite ovoj ženi muža!

OSVOJITE 10.000 DOLARA: Nađite ovoj ženi muža!

ID-100114141-596x396
Foto-ilustracija: FreeDigitalPhotos/marin

Jedna od glavnih menadžerki marketinške agencije svojim kolegama i prijateljima mejlom je ponudila 10.000 dolara ako joj nađu muškarca za kojeg će se udati. Novac će osobi koja joj bude pronašla „gospodina savršenog“ biti isplaćen na dan vjenčanja.

Pronalazak prave ljubavi može biti poprilično težak zadatak, a sudeći po mejlu koji je procurio iz jedne marketinške agencije u San Francisku, taj problem moguće je riješiti novcem ili makar pokušati.

Naime, jedna od glavnih menadžerki agencije svojim kolegama i prijateljima mejlom je ponudila 10.000 dolara ako joj nađu muškarca za kojeg će se udati. Novac će osobi koja joj bude pronašla “gospodina savršenog” biti isplaćen na dan vjenčanja.

Žena se na takav očajnički potez odlučila nakon što je pročitala dvije knjige o samopomoći za mjesec dana. Kap koja je prelila čašu i natjerala je da ponudi novac za muža, bila je kada je shvatila da se uništava u samoći i kada je dva posljednja parčeta pice polila deterdžentom kako ih ne bi pojela.

Ipak, iz knjiga o samopomoći naučila je da ne može da sjedi skrštenih ruku već je odlučila da preduzme nešto. Progutala je ponos i poslala prijateljima elektronsku poruku. Prenosimo vam mejl u cjelosti:

“Pišem vam jer sam odlučila da sprovedem agresivne mere kako bih pronašla osobu sa kojim ću provesti život. Shvatila sam da su dve stvari bitne. Pod jedan, znatan je procenat brakova koji su sklopljeni nakon što su buduće supružnike upoznali njihovi prijatelji. Drugi razlog je taj što mnogi ne razmišljaju o tome da spoje svoje prijatelje koji su samci. Jasno mi je. Upoznati me s budućim mužem nije na vašoj listi prioriteta, ali mislim da imam ideju koja će promeniti to. Daću 10.000 dolara prijatelju koji me spoji sa budućim mužem.
Korak 1: Sredite mi sastanak sa muškarcem.
Korak 2: Udam se za njega.
Korak 3: Dobijete 10.000 dolara na dan mog venčanja.

Znam da mislite da je ovo u totalno suludo jer mislite da ja mogu da pronađem supruga i bez plaćanja. Za početak, hvala vam − počastvovana sam. I u potpunosti se slažem. Ali realnost jeste da pronalaženje muža uvek košta. Dobila sam 1.000 nagradnih bodova od kozmetičke kompanije i to nije zato što kupujem proizvode kako bih zadivila svog četvorogodišnjeg sestrića.“

Telegraf.rs

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica