Otac Bake Praseta je bio prvi muž poznate voditeljke: Osamdesetih su bili u sretnom braku!

1baka pras eotac 3tA

Otac jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, Nenad, danima je u žiži interesovanja. On se oglašavao povodom problematičnog ponašanja svog sina, a malo ko zna da je Ilić bio prvi muž voditeljke Olje Bećković.

Popularna TV voditeljka tokom studija glume na FDU stupila je u brak sa tadašnjim asistentom Nenadom Ilićem, ali se par ubrzo razveo zbog neslaganja u karakterima.

Olja Bećković nikada nije voljela da govori o svom privatnom životu, a još manje o prvom, neuspjelom braku, koji je, kako je Kurir ekskluzivno otkrio, voditeljka “Utiska nedjelje” davnih dana, tokom studija glume na FDU, sklopila sa Nenadom Ilićem.

U biografiji Bećkovićeve samo je napomenuto da iza sebe ima dva braka, ali se nigdje precizno ne navodi da je bila udata za Ilića, niti koliko su bili u braku. Prema saznanjima Kurira, Ilić je osamdesetih godina bio asistent na FDU i jedna od prvih generacija glumaca kojima je predavao bila je upravo Oljina.

– To je bila mladalačka ljubav koja je brzo krunisana brakom. Sve to je nekako u njihovom slučaju išlo ishitreno, pa je samim tim i razvod brzo došao. Koliko ja znam, oni su se upoznali na fakultetu, Nenad je bio Oljin profesor, iako je samo nekoliko godina stariji od nje. Bećkovićkini roditelji Matija i Vera nisu bili oduševljeni time što hoće da se uda tako mlada, ali se nisu ni protivili njenoj odluci. Bili su vjerovatno i uvjereni da će brzo da se pokaje i da će se ovaj mladi par rastati – rekao je naš izvor i dodao da se par razišao u miru.

– Često su imali sukobe mišljenja, pa su odlučili da se sporazumno razvedu. Svako je otišao na svoju stranu. Olja se posvetila prvo glumi, a potom voditeljskom poslu, dok je Nenad kasnije otišao na studije teologije, a u međuvremenu se ponovo oženio i taj brak, u kome je rođen i Baka Prase, odnosno Bogdan, traje i danas – kaže izvor čije navode nam je potvrdio i bivši Oljin suprug kada smo ga pozvali, ali na veoma suptilan način:

– Ja imam samo jedan, i to crkveni brak sa mojom suprugom – rekao je Ilić, a na naše pitanje da li je prije toga bio u građanskom braku sa Bećkovićevom, imao je zanimljiv odgovor.

– Sve prije ovog mog braka crkvenog je praistorija. Sve je praistorija, ja živim sadašnjost – rekao  je sveštenik, dok kćerka Matije Bećkovića nije odgovarala na  pozive.

Podsjetimo, ona se početkom devedesetih udala za Vladimira Višnjića, s kojim je dobila sina Luku. Nažalost, Oljin suprug preminuo je 1999. godine. Ilić je inače već više od dvije decenije u braku sa bivšom glumicom Vesnom Lončarević.

– S Vesnom sam se zabavljao prije upisa na bogosloviju i poslije dugotrajnih razgovora i ona je upisala isti fakultet, krstila se i promijenila ime u Anastasija. Bila je bolji student od mene. Vjenčali smo se 1992. i preselili u Vranje 1996. Tada smo već imali sina Pavla i kćerku Jelisavetu – rekao je u jednom intervjuu prije nekoliko godina Nenad, koji je kasnije dobio i sina Bogdana – poznatijeg kao Baka Prase i omiljenog među omladinom, a kada su se vratili u Beograd, dobili su i kćerku Nataliju.

IZVORKurir
Prethodni članakIsproban (i jeftin) recept za doručak: Brzi uštipci s jogurtom
Sljedeći članakOdaberite 3 kuglice da zbir bude 30