Otac dječaka nestalog u BiH: Sine, javi se, samo reci da si živ

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Nestali sedamnaestogodišnjak iz Vrbanje u Hrvatskoj Antonio Kovačić, posljednji put je viđen na željezničkoj stanici u Tuzli, kazao je za N1 otac dječaka Mladen Kovačić.

Naime, oca je sinoć oko 21 sat pozvao čovjek po imenu Huso koji mu je rekao da je Antonija dovezao do Tuzle i ostavio na željezničkoj stanici. To se desilo 25. marta, odnosno taj dan kad je ušao u BiH te mu je kazao kako je Antonio oko 13 sati bio na stanici u Tuzli.

ČITAJ JOŠ:  Pravoslavni vjernici slave Božić: Mir Božiji, Hristos se rodi

On je Husi pričao laži, da nema roditelje, da su mrtvi, da je iz Brčkog i da se treba naći sa jednom osobom taj dan u 16 sati. Huso, muškarac koji ga je dovezao, pitao ga je ima li novaca, treba li mu pomoć.

Inače, Mladen Kovačić se zahvaljuje Husi, ali i općenito je zadovoljan pomoći koju mu ljudi nude, od smještaja do novčane pomoći.

On danas kreće za Tuzlu, gdje ima prijatelja koji je advokat i koji je alarmirao policiju u Srebreniku i Živinicama.

ČITAJ JOŠ:  Stanivuković ponovo odgovorio Dodiku, ovoga puta ga ponizio novom snimkom

Otac je naveo da je dobio lažnu informaciju pa je izgubio tridesetak sati zbog toga.

Mladen Kovačić moli sina da se javi, da mu kaže da je živ i zdrav. Dodao je da mu ne mora reći gdje se nalazi, samo želi da zna da je dobro i da nije ljut na sina te mu poručuje da će sve riješiti, bilo šta da je u pitanju.

fokus.ba

GODISNJICA
MARKETING