untitled design bxaYOJa
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Zabava / Zanimljivosti
Kurbani 2021

Jelena Dokić (38) je bila velika nada svjetskog tenisa, ali nije uspjela ostvariti puni potencijal zbog oca nasilnika koji ju godinama zlostavljao.

Bivša teniserka je rođena u Osijeku, tokom rata je preselila u Srbiju, a zatim i u Australiju kao izbjeglica. I danas živi tamo, a uz nju je već 16 godina njezina najveća podrška, dečko Tin Bikić. Upravo zbog veze s Tinom koji je Hrvat, Jelena je imala najvećih problema s ocem.

Otac ju je maltretirao skoro svaki dan, a to se odrazilo na njezino psihičko i fizičko stanje. Godinama se borila s depresijom, imala je problema s kilogramima i štitnjačom, a sve se promijenilo kada je težila 120 kilograma. To je bio okidač za novu promjenu i novi život, a sada je oduševila sve.

Preporođena Jelena je objavila fotografiju na Instagramu i u kratkom roku prikupila je velik broj lajkova. Neke je podsjetila na jednu poznatu glumicu, a na Facebook stranici ‘Vragolasti tenis’ mogli smo vidjeti usporedbu da izgleda kao Charlize Theron.

Nitko ne bi rekao da je prije samo par godina težila 120 kilograma, a sada izgleda kao filmska diva.

Borila se s toliko problema u životu, s toliko faktora koji su utjecali na njezino zdravlje, ali sada je pronašla novu radost koja ju je pokrenula.