Otac pronašao kćerku nakon 27 godina zahvaljujući pismu i Fejsbuku

slika (2)

Otac Majkl Hogben (71) razveo se davne 1980. godine i svoju ćerku Mendi nije vidio čak 27 godina, ali je zahvaljujući društvenim mrežama i pismu uspio da uspostavi kontakt sa njom.

Kada je stavio pismo na izlog jedne trafike, ono je nakon toga završilo na internetu. Pošto ga je objavio i ona svom Fejsbuk profilu, ono je za kratko vrijeme imalo preko 90.000 šerova, a zatim je završiilo i na Tviteru.

“Žao mi je Mendi, ali ne znam tvoje prezime poslije udaje. Tražim te dugi niz godina i niko i ništa neće me zaustaviti da te pronađem jer sam te volio i nedostajala si mi svake minute svakoga dana svih ovih godina, toliko da te mogu osjetiti pored sebe, baš kao nekad. Toliko želim da te vidim i razgovaram s tobom, budući da sam propustio tako veliki dio tvog života, možda će to odagnati bol nakon svih ovih godina. Molim te nazovi svog tatu”, piše u pismu.

Nakon obavljivanja a društvenim mrežama , otac je dobio adresu svoje ćerke, a još uvijek se ne znam kada i da li će se vidjeti ali su uspjeli da razmijene pisma.

Index.hr

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE