Portal 072info

OTAC SA KĆERKICOM STRADAO NA PLAŽI: Nekoliko sati prije nesreće na Fejsu napisao…

Samo nekoliko sati nakon što je na Fejbuku postavio ljubavnu poruku supruzi povodom devete godišnjice braka, američki narednik Omi Irizari tragično je nastradao, jer ga je na plaži na Floridi pokosio mali privatni avion prinuđen da neplanirano sleti.

U nesreći koja je život oca odnijela na licu mjesta, od zadobijenih povreda je dan kasnije preminula i njegova devetogodišnja kćerka. Irizari je inače bio stacioniran u Gruziji, a na Floridi se odmarao sa porodicom, na plaži Kaspersen Bič, u blizini Sarasote.

Udes je, međutim, htio da baš tu bude prinuđen da sleti pilot malog aviona “pajper čiroki”, koji je imao kvar. Zvaničnici su o tome bili obaviješteni, ali za Irizarija je bilo prekasno. Ostao je mrtav na licu mjesta, dok je njegova devetogodišnja kćerka danas podlegla povredama u bolnici u St. Peterburgu. Pilot aviona Karl Kokomur (57) i putnik Dejvid Tin (60) preživjeli su udes.

Satus koji je Irizari samo nekoliko sati prije pogibije postavio na Fejsbuku, izgleda ovako:

“Prije 9 godina na današnji dan, vezao sam svoj život za prelijepu ženu, Rebeku Irizari. Vau, kako je vreme brzo prolijetalo. Kažu da vrijeme leti kad se dobro zabavljaš, i to je istina. Hvala ti što si bila uz mene u dobru i u zlu. Volim te svim srcem, moja Roma. Veoma sam srećan i jedva čekam da vidim šta nam nosi narednih 100 godina. Volim te Beki“, napisao je nesrećni Irizari.

(Blic.rs)

Podijelite članak