Otac zgrožen – Bebi u bolnici zalijepili usta!

Podijelite vijest

Kada je osoblje bolnice zalijepilo ljepljivu traku preko usta novorođenčeta koje plače, njegov je zgroženi roditelj objavio fotografije na Facebooku.

Tek rođeni dječak Yohannes Noval u bolnici u filipinskom gradu Cebu, ‘dobio’ je ljepljivu traku na usta. Čim je to vidio njegov tata Ryan, zgrozio se nad prizorom i fotografiju podijelio s javnosti.

On tvrdi da je slučaj prvi vidjela njegova supruga Jasmine. ‘Ovo nije ni blizu profesionalnom, a kamo li humanom ponašanju. Jasmine je odmah pitala medicinsku sestru zašto je njezinom djetetu zalijepljena traka preko usta. Sestra joj je dogovorila da joj je dijete bilo preglasno’, napisao je Ryan na Facebooku.

Majka je otkrila da se dijete pomokrilo u pelenu i da je zato plakalo, a sestra nije ni provjerila zašto se dijete plačem buni, već mu je odmah zalijepila usta. Zamolila je osoblje da djetetu skine ljepljivu traku, pa su joj odbrusili neka je sama skine.

Nakon inzistiranja majke da to učini osoblje, sestra je to učinila toliko grubo da je djetetu ogulila dio kože s usta. Roditelji su incident prijavili upravi bolnice i istraga je u tijeku.

‘Upoznajte mog sina Yohannesa Novala!!! On ne može govoriti o ovom strašnom iskustvom s medicinskom sestrom na porodiljnom odjelu bolnice… pa mi moramo govoriti u njegovo ime. Ako mislite da su vaša novorođena djeca sigurna, razmislite ponovno. Vaša djeca su možda tihe žrtve, a vi nikada nećete saznati za to’, napisao je Ryan.

dnevnik.hr