wollank tote frau gesundbrunnen 1602822639 768x432 1


AUTOR:
Portal 072info

DATUM:

Strašan zločin potresao je berlinsko naselje Mitte, gdje je brutalno ubijena Imoćanka, samohrana majka dvoje djece, žena koja se za svoj hljeb i za bolju budućnost godinama borila daleko od porodičnog doma. Imala je tek 31 godinu. Ona je Mila Šimić, a ubijena je u stanu u kojem je živjela, javlja 24sata.hr.

Kako su izvijestili berlinski mediji, muškarac (35) sam se prijavio tamošnjoj policiji, priznao bešćutno djelo i rekao im gdje da dođu, u ulicu Wollankstraße u Berlinu. Bilo je to u noći na petak, 16. oktobtra, oko jedan iza ponoći.

– Mila je duže u Njemačkoj, gdje je radila kako bi osigurala djeci bolju budućnost. Ona nije živjela s tim muškarcem. Da je, rekla bi mi. Kako sam razumio od policije, to je neka osoba koju ona poznaje. Ne znam ko je on. Znamo da je došla hitna, nisu je uspjeli reanimirati – rekao je vidno potreseni brat preminule objašnjavajući kako su uopšte za sve saznali i kako zapravo još konkretno ništa ne znaju.

Foto: Bild.de

– Došli su nam neki nepoznati ljudi. Uopće ne znam koji su to ljudi, oni su samo došli s brojem telefona. Rekli su nam da se dogodilo to i to te da zovemo berlinsku policiju. Mi smo zvali i oni su nam sve potvrdili, odnosno samo su nam potvrdili da je Mila žrtva ubistva. Apsolutno ništa drugo ne znamo. Bit će pokopana na imotskom groblju, nadamo se do nedjelje – rekao je Milin brat.

Foto: Bild.de

Njezina maloljetna djeca nisu bila s njom u Njemačkoj, ona su ostala živjeti s bakom i djedom kako bi se školovali u Hrvatskoj.

– Mila je redovito posjećivala djecu, stalno ih je zvala telefonom, razgovarala s njima, brinula se – tužno zaključuje brat.

Mila je u Njemačkoj radila uglavnom u ugostiteljstvu.