Otkriće koje smo čekali: Što se nas tiče, nakon ovoga više nikad nećemo uzeti peglu u ruke

0 106

Ako mrzite peglati odjeće, tada će vam se svidjeti ovaj trik s kockicama leda u sušilici veša, nakon kojega nema nikakvog dodatnog posla jer odjeća bi trebala izaći savršeno ravna i bez ijednoga nabora.

Izvršni direktor kompanije “Laundry Heap”  Dejan (Deyan) Dimitrov otkrio je kako većina odjeće iz sušilice može izaći “kao popeglana” ako u nju ubacite dvije do tri kockice leda, piše Metro.

Sušilicu nemojte prepuniti

– Toplina sušilice otopit će led i stvoriti paru koja će izravnati većinu nabora na odjeći- kazao je Dimitrov, a ako se pitate djeluje li doista led u sušilici, na službenom YouTube kanalu američke emisije “Good Morning America” postavljen je i video s naslovom: “Roditelji, ovaj bi vam trik bez peglanja mogao doslovno promijeniti život!”

Ako planirate sami provjeriti kakva će vam odjeća biti nakon sušenja s ledom, korisnici roditeljskog portala Moms savjetuju da sušilicu nikako ne prepunite, jer će para najbolje djelovati na manjoj količini odjeće. Isto tako, odjeću biste nakon sušenja i prije slaganja trebali neko vrijeme ostaviti na vješalici.

Avaz

Prethodni članakAutoceste FBiH ostvarile prihod od naplate cestarine od 36,3 miliona KM
Sljedeći članakPijana vjeverica je nešto najsmješnije što će te vidjeti danas