Portal 072info

Otkrijte sve o ženama Blizancima

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Kako bismo pobliže otkrili horoskop na zabavan, ženski i ‘modno osvješten’ način upoznat ćemo svakog od znakova u jednom drugačijem svjetlu.

Očaravajuća, duhovita, zanimljiva, društvena, zavodljiva, zaigrana, divlja, gorljiva, kompleksna, domišljata, nepredvidiva, fascinirajuća – sve to opisuje ženu Blizanca. Kao što i aludira ime ovog horoskopskog znaka, u njoj se kriju dvije ličnosti. Zato je Blizančica u jednom trenutku skromna i brižna, a u drugom ‘nemilosrdno’ sarkastična, piše Zadovoljna.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

Krasi je izuzetna pamet i znatiželja pa može razgovarati o svemu, od politike do tračeva o slavnima. Sklona je tome da joj sve brzo dosadi zbog čega joj je potrebna konstantna promjena i komunikacija s drugima te je stalno je u pokretu u potrazi za novim izazovima i nečime što će je zabaviti i okupirati. Blizančice su nadaleko poznate po neodoljivom šarmu, njihovom najjačem oružju.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

Seks & Veze
U ljubavi ništa joj nije privlačnije od muškarca koji joj je parira svojim intelektom i s kojim može voditi intelektualno stimulirajuće razgovore. Može je se osvojiti i malim znakovima pažnje koji će Blizančici biti sentimentalna uspomena, ali očekuje ih i od partnera s kojim je već duže vrijeme u vezi, barem povremeno. Dinamična je i odana partnerica, a kako njenim umom vlada logika sposobna je u svakom problemu uvidjeti obje strane što znači da se u svađi neće tvrdoglavo držati vlastitih uvjerenja već će u obzir uzeti i partnerove argumente.

Otvorenog uma i ekstrovertirana, želi partnera kojemu će u seksu samo mašta biti granica. U krevetu voli eksperimentirati i isprobavati nove stvari. Velikodušna je ljubavnica te voli zadovoljiti partnera u istoj mjeri u kojoj želi biti zadovoljena.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Prijateljstvo
Imate prijateljicu koja uvijek smiruje situaciju kada se vi i treća prijateljica porječkate? Ona je vrlo vjerojatno rođena u znaku Blizanca. Stručnjakinja je za diplomatsko rješavanje konflikata i majstorica komunikacije te oštroumna promatračica zbog čega uvijek zna dati objektivno mišljenje.

Odlično razumije ljudsku prirodu i prijateljice će uvijek poslušati njen savjet. Kombinacija intelekta, duhovitosti i flertujuće osobnosti čine je popularnom u svakom društvu.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Izgled
Vitak stas, duge noge i ruke, nemirno gestikuliranje, brzi govor, pravilne crte lica, znatiželjan pogled – po tim fizičkim karakteristikama prepoznat ćete ženu Blizanca. Uz iskričave oči, na njenom tijelu najljepša su i najistaknutija ramena, dio tijela kojim vlada ovaj zračni horoskopski znak.

Proporcionalne je građe te ostaje u odličnoj formi i u zreloj dobi, a njen izgled u svakoj životnoj dobi zrači finoćom. Oči su joj obično sive ili smeđe, kosa svijetlo ili tamno plava, a put bljeđa. Usta su joj najčešće mala s tankim usnicama. Osobnost joj daje i izražajni nos koji je obično duži i ima malu grbicu.

Stil
Odjeća žute boje i ona na točkice te ptice i leptiri bilo kao printevi na odjeći ili na modnim dodacima – to je ono što bi se trebalo nalaziti u garderobi svake Blizančice jer su to njeni zaštitni znakovi kad je o stilu riječ. Kad nosi žuto, žena Blizanac pršti energijom jer to je boja koja asocira na veselje, sreću, sunce, energičnost, entuzijazam, optimizam i društvenost. Ima otkačeni modni stil, prati trendove, prva je koja će isprobati najnoviji hit mode, a onda ga prilagoditi sebi i učiniti jedinstvenim.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Preferira suptilne boje te lagane, prozračne materijale poput šifona i pamuka. Najdraži modni dodatak su joj torbice, a svoje ekspresivne ruke rado ističe prstenjem i narukvicama. I kada nosi najobičniju trenirku, stavit će nakit i još pokoji modni detalj.

Stil kupovine
Kako prepoznati Blizančicu u šopingu? Ona ulijeće i izlijeće iz trgovine u trgovinu ‘brbljajući’ na telefon istovremeno proučavajući najnoviju robu. Idealna je partnerica za šoping jer će prijateljici uvijek pomoći da izabere ono što joj najbolje stoje i što je, naravno, posljednji trend.

Stilska ikona
Znak Blizanca ‘ponosi’ se svojim dvjema slavnim pripadnicima, jedna je ikona ljepote, a druga seksepila – glumicama Angelinom Jolie i Marilyn Monroe. Angelina je žena koja je uvijek u pokretu, divlja je i energična što je čini tipičnom predstavnicom znaka. I ova 39-godišnja oskarovka i Merlinka poznate su po svojim svjetlucavim toaletama koje ženama Blizancima stoje fenomenalno. Obje smo također vidjeli u haljinama koja se vežu oko vrata i naglašavaju najprivlačniji dio njihovih tijela – ramena.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Slavne dame rođene u znaku Blizanca koje se ističu svojim stilom također su glumice Nicole Kidman, Natalie Portman, Helena Bonham Carter i Elizabeth Hurley te pjevačice Kylie Minogue i Lana Del Rey.

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME