OTKRILI SMO: Četiri znaka koja ne znače da te vara (Iako sumnjaš u to)

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Misliš da te vara? Otkrivamo signale koje ne moraju da označavaju preljubu, ma koliko da sve upućuje na to! Predstavljamo ti 4 znaka koja uopšte ne mora da znače da tvoj dragi nešto “muti”:

Prebacuje tvoje pozive na govornu poštu

Mali glas u glavi ti govori da možda ima seks s drugom djevojkom, ali budimo realni – možda je prebacio telefon na vibraciju i nastavio da gleda omiljenu seriju ili fudbal. Sedam poziva i dva dana nejavljanja? E, sad imaš razlog za strepnju.

ČITAJ JOŠ:  Od 1990. do 2015. broj divljih pčela se značajno smanjio

Prenaglašene reakcije

Momci mogu da budu mrzovoljni, razdražljivi, tužni i sa suzama u očima. To što on pokazuje previše emocija ne znači da ima aferu. Nemojte da razbijate glavu pitanjima da li vam je ili nije neveran, već ga upitajte šta nije u redu, jer vam se čini uznemirenim u posljednje vrijeme.

Naporno trenira u teretani

Naravno da možda želi da smrša kako bi izgledao super svojoj novoj djevojci, ali takođe je moguće da je odlučio da trenira više kako bi smanjio holesterol i očuvao zdravlje srca. Stoga, slavite njegovu novu odluku, koja će poboljšati njegovo zdravlje dok ne dobijete razlog da zaista brinete.

ČITAJ JOŠ:  Unuk Šabana Šaulića postao tata!

Njegovi seksualni apetiti se mijenjaju

Nažalost, dosta toga utiče na libido, pa možda nedostatak njegove seksualne želje može da se poveže sa stresom, finansijskom situacijom ili problemima u porodici, a ne sa preljubom.

GODISNJICA
MARKETING