Portal 072info

OTKRIVAMO: Evo o čemu muškarci razmišljaju dok vode ljubav

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Svaka žena se barem jednom zapitala o čemu njen partner razmišlja dok vode ljubav. Pogledajte u nastavku neke od odgovora.

1. Da li je ona doživjela orgazam?
Veliki broj muškaraca tvrdi da zna kada njihova partnerica doživi orgazam. Ali stvarnost je malo drugačija i muškarci su vrlo nesiugrni kada je to u pitanju. Naročito ako ona poslije kratke pauze poželi još.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

2. Bože, njene grudi su prelijepe!
Svaki muškarac obožava ženske grudi, to je već poznato. Po njihovom mišljenju sve grudi su lijepe i stvorene za uživanje muškarca.

3. Izdržat ću još malo
Muškarci se dosta opterećuju i brinu oko toga da li će im seks trajati dovoljno dugo. Da li je ona zadovoljna koliko je trajalo ili je trebalo još? Da li je njen prethodni dečko mogao duže? Šta će reći prijateljicama sutra?

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

4. Da li mogu uraditi nešto novo?
Svaki muškarac je različit i svako ima svoje rituale i male trikove. Imaju neke uobičajene standarde seksualnog odnosa, a svako želi još neke stvari o kojima samo mašta.

Netko bi želio da vam malo grizne bradavice, netko da vas malo jače udari po guzi. Možda bi želio da ejakulira po nekom drugom mjestu  na vašem tijelu. Ali sramota ga je da vam to predloži i kaže to.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

5. Odakle sad ovo?
Većina muškaraca želi da proba neke nove stvari, ali bit će mu drago ako i vi nešto predložite. Posebno ako je to nešto što on voli i želi ali nije imao hrabrosti da vam kaže.

Vrlo rado će prihvatiti vaš prijedlog ali će se i zapitati “Odakle sad ovo?” “Gdje je ovo naučila?” “Da li je možda radila ovo sa bivšim dečkom?” “Da li možda gleda porno filmove”.


Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME