Portal 072info

Otkrivamo: Pogledajte koja pitanja o seksu muče muškarce, ali ne usude se pitati

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Često muškarci razmišljaju o tome što žene misle tijekom seksa, a potom shvate da nemaju pojma. Oni se nadaju da su žene usredotočene na njihove seksualne vještine.

Međutim, postoje neka pitanja koja se muškarcima vrte po glavi, ali nemaju hrabrosti pitati ženu.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

U nastavku pogledajte koja su to.

1. Je li veličina zaista važna?
Muškarci će si ovo vječito pitanje uvijek postavljati bez obzira koliko ih žene pokušavale uvjeriti da veličina nije presudna jer bez dobre tehnike ni najveći ne može zadovoljiti.

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

2. Je li bitno trajanje snošaja?
Ponekad muškarci razmišljaju o nekim sporednim stvarima kako snošaj nebi trajao prekratko. Međutim, to nije najbolja ideja, jer onda seks može trajati i do 45 minuta. Trajanje snošaja je veoma bitno. Da biste ženu zadovoljili treba da traje 15 do 20 minuta.

3. Je li predigra precijenjena ili podcijenjena?
Većina žena voli predigru. No, ona ne podrazumijeva samo ljubljenje, maženje i slično. ‘Zagrijavanjem’ za seks može se smatrati i način na koji vam muškarac priča, prijašnji spojevi i vrijeme provedeno zajedno prije seksa.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
POLITIČKI MARKETING
26AD2F42 BF2A 4C5A 8220 19E3E77138F4

Međutim, nekad je i brzi, spontani seks poput onoga na kuhinjskom stolu, strastven kao i seks s predigrom. Dakle, primarna razlika nije u tome da je seks s predigrom bolji od onoga bez predigre, već da je drugačiji.

4. Je li žena nezadovoljna ako ne doživi orgazam?
Prije bi se moglo reći da se žena osjeća iznevjerenom ako joj partner ne priušti orgazam. Ipak je to glavni pokazatelj da je muškarcu stalo do partnerice.

Ženama je orgazam bitan gotovo jednako kao i muškima, jedina je razlika u tome što one ne osjećaju bol u predjelu intimnih organa ako se uzbude, a ne dožive ga.

5. Je li oralni seks bolji od običnoga?
Muškarci obožavaju kad ih partnerica oralno zadovolji i o tome međusobno puno više razgovaraju nego o običnom seksu. Stoga ih čudi kad žena ne voli oralni seks, čak i kad se njima pruža taj užitak, a takvih ima.

Ženama treba dati vremena da same odluče kad je pravi trenutak za to.


Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Podijelite članak
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6