Otkrivamo: Pogledajte koja pitanja o seksu muče muškarce, ali ne usude se pitati

Često muškarci razmišljaju o tome što žene misle tijekom seksa, a potom shvate da nemaju pojma. Oni se nadaju da su žene usredotočene na njihove seksualne vještine.

Međutim, postoje neka pitanja koja se muškarcima vrte po glavi, ali nemaju hrabrosti pitati ženu.

U nastavku pogledajte koja su to.

1. Je li veličina zaista važna?
Muškarci će si ovo vječito pitanje uvijek postavljati bez obzira koliko ih žene pokušavale uvjeriti da veličina nije presudna jer bez dobre tehnike ni najveći ne može zadovoljiti.

2. Je li bitno trajanje snošaja?
Ponekad muškarci razmišljaju o nekim sporednim stvarima kako snošaj nebi trajao prekratko. Međutim, to nije najbolja ideja, jer onda seks može trajati i do 45 minuta. Trajanje snošaja je veoma bitno. Da biste ženu zadovoljili treba da traje 15 do 20 minuta.

3. Je li predigra precijenjena ili podcijenjena?
Većina žena voli predigru. No, ona ne podrazumijeva samo ljubljenje, maženje i slično. ‘Zagrijavanjem’ za seks može se smatrati i način na koji vam muškarac priča, prijašnji spojevi i vrijeme provedeno zajedno prije seksa.

Međutim, nekad je i brzi, spontani seks poput onoga na kuhinjskom stolu, strastven kao i seks s predigrom. Dakle, primarna razlika nije u tome da je seks s predigrom bolji od onoga bez predigre, već da je drugačiji.

4. Je li žena nezadovoljna ako ne doživi orgazam?
Prije bi se moglo reći da se žena osjeća iznevjerenom ako joj partner ne priušti orgazam. Ipak je to glavni pokazatelj da je muškarcu stalo do partnerice.

Ženama je orgazam bitan gotovo jednako kao i muškima, jedina je razlika u tome što one ne osjećaju bol u predjelu intimnih organa ako se uzbude, a ne dožive ga.

5. Je li oralni seks bolji od običnoga?
Muškarci obožavaju kad ih partnerica oralno zadovolji i o tome međusobno puno više razgovaraju nego o običnom seksu. Stoga ih čudi kad žena ne voli oralni seks, čak i kad se njima pruža taj užitak, a takvih ima.

Ženama treba dati vremena da same odluče kad je pravi trenutak za to.

Prethodni članakDanas počinje Premijer liga BiH za rukometaše: Pet kandidata za vrh, grčevita borba za opstanak
Sljedeći članakMUZEJ GRADA ZENICE Izložba ”10 godina likovne kolonije Vranduk’