Portal 072info

Otkrivamo vam kod za pristup tajnim postavkama iPhonea

Ako vas interesuju skriveni detalji o vašem iPhoneu ili želite promijeniti privatne postavke telefona, dovoljan je jednostavan kod.

Praćenje događaja “iza kamere” omogućena su u iPhoneovom Field Modeu, koji je inačen nedostupan, odnosno skriven, a istovremeno vrlo koristan alat koji vam pokazuje dodatne informacije o tome kako je vaš telefon povezan s internetom.

Ako želite aktivirati Field Mode dovoljno je utipkati *3001#12345#* i pritisnuti tipku za poziv. Nakon toga će ekran iPhone postati potpuno siv, a onda će se pojaviti informacije koje vas zanimaju.

Između ostalog, jedna od najkorisnijih opcija se nalazi u gornjem lijevom uglu, gdje će se pojaviti detaljne informacije o snazi signala.

Sve iznad -80 je približno jednako punom signalu, a sve ispod -110 signalizira slab prijem signala. U praksi, najveća ikad izmjerena snaga signala je oko -40. Negdje oko -120 signala više nema, iako skala ide sve do -140.

Ako u gornjem lijevom kutu želite zadržati prikazane brojeve umjesto standardnih točkica, pritisnite i držite tipku za uključivanje iPhonea. Kada se pojavi poruka o isključivanju mobitela, pritisnite Home tipku. Nakon toga bi opcija trebala biti uključena.

Osim ove, postoji i niz drugih lozniki, koje nude korisne informacije.

Podijelite članak