Otkriven uzrok smrti Muamera Zukorlića 

zukorlic
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Prema informacijama koje su danas prenijeli pojedini mediji iz Novog Pazara, obdukcijski nalaz pokazao da je bivši muftija, Muamer efendija Zukorlić preminuo prirodnom smrću, saopćeno je iz tužilaštva u Novom Pazaru.

Nakon ovih rezultata, niko iz porodice Zukorlić, niti iz Stranke Pravde i Pomirenja, čije je Zukorlić bio predsjednik, nije potvrdio ove navode.

Predsjednik Stranke pravde i pomirenja i sin rahmetli muftije Muamera Zukorlića, Usame Zukorlić, potvrdio je da su stigli prvi nalazi o uzroku smrt rađeni na institutima za Sudsku medicinu u Nišu i Beogradu.

Zukorlić istakao da će porodica sačekati još rezultate iz Njemačke i Bosne i Hercegovine, prije nego se obrati javnosti, piše Sandžak Press.

Obdukcija tijela obavljena je 6. maja, a radili su je obducenti sudskih medicina iz Beograda, Sarajeva i Hamburga na Odjeljenju za sudsku medicinu i patologiju novopazarske Opće bolnice.

GODISNJICA
MARKETING