Otkriveno gdje se nalazi Miljana Kulić nakon diskvalifikacije iz “Zadruge”

Miljana Kulić, sada već bivša zadrugarka, diskvalifikovana je iz pete sezone rijalitija, a sada je uhvaćena na pumpi.

Naime, Miljana je vidno neraspoložena sjedila ispred pumpe u Šimanovcima vjerovatno čekajući da neko dođe po nju.

Podsjetimo, Veliki šef poslao je pismo, a vođa Lepi Mića ga je pročitao.

– Zadrugari, zvanično vas obavještavamo da je Miljana diskvalifikovana zbog samoinicijativnog napuštanja “Zadruge”, a televizija Pink će u skladu sa njenim ugovorom pokrenuti tužbu po hitnom postupku i potraživati 100.000 eura na iznos kazne. Pozdrav Veliki šef – glasilo je pismo.

Miljana je pravila haos na imanju “Zadruge 5”, zbog toga što je nezadovoljna i razočarana što njen bivši momak Lazar Čolić Zola nije ušao u rijaliti.

Nišlijka je u nekoliko navrata tražila pažnju zadrugara, pa im je sve vrijeme govorila kako joj nije dobro. U jednom momentu ona je otišla u Rajski vrt gdje je napravila dramu zbog Zole.

Prilazili su joj zadrugari i pokušavali da je smire, a MC Damiro je bio ubjeđen da ona glumi sve vrijeme, što je Miljanu naljutilo još više pa je napravila još veću dramu, zbog čega je moralo da reaguje i obezbjeđenje.

Filip Car je na sve načine pokušavao da je smiri, pa je čak i jutro dočekao pričajući sa njom, međutim Kulić je nastavila da drami. Miljanu je smirivala i Olga Margitić, a nakon razgovora sa njom Kulićeva je otišla da jede, a zatim legla da spava.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE