Screenshot 4 53
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Sport / Svijet
Kurbani 2021

Već neko vrijeme El Confidencial objavljuje snimke na kojima predsjednik Real Madrida Florentino Perez vrijeđa bivše igrače i trenere, a sada su se pojavili i neki novi.

U novim snimcima je Perez govorio o bivšim igračima Gutiju, Mesutu Ozilu, Luisu Figu, Michelu i drugima, a najviše pažnje privlači priča vezana za Ozila koji je navodno ostavio djevojku zbog onoga što mu je rekao trene Jose Mourinho.

“Ozil je došao ovdje kada je imao 21 godinu. Drjevojku je poslao kući, promijenio način života i zaljubio se u manekenku iz Milana. Imao je privatni avion, tako da je letio u Milano, seksao se i vraćao u Madrid. Jednog dana je naljutio Mourinha koji je u šali rekao: ‘Hej Ozile, idiote, da ti kažem nešto kao otac. Djevojka s kojom si u vezi je spavala sa svima u Interu i Milanu, uključujući trenere oba tima’. Ozil ju je potom ostavio”, rekao je Perez.

Jedan od igrača koje je omalovažavao bio je i legendarni Guti.

“On je moron, sam sebi je najgori neprijatelj”, riječi su predsjednika Reala.

Bilo je riječi i o drugim zvijezdama i trenerima.

“Luis Figo je igrač koji nervira cijelu svlačionicu. On je ku*vin sin, kao i Raul. Dva pokvarena jajeta su Figo i Raul. Najbolji je bio Zinedine Zidane, bez sumne. Buitre, Sanchic, MIchel i Martin Vazquez misle da mogu živjeti od Reala do smrti. To je sramotno. Michel je prevarant, užasan trener, trenirao je Castillu. Mislim da je on otjerao Matu kako bi napravio mjesto za svog sina”, kazao je Perez.

Očekuje se da će pomenuti medij nastaviti objavljivati kompromitirajuće snimke.