Otkriveno kako je Ronaldova “zvijer” završila u Hrvatskoj, interesovanje za nju je ogromno

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Na poznatom hrvatskom sajtu “Njuškalo” pojavio se oglas na kojem se prodaje Audi RS7 sa 605 konjskih snaga, automobil iz “Flote Real Madrida” iz 2017. godine, koji je pripadao Cristianu Ronaldu, a sada je otkriveno i kako je ova “zvijer” završila u Hrvatskoj.

Jedna kompanija iz Osijeka je objavila oglas i navela da ima mnogo zainteresovanih, a Tihana Brčić sa sajta “Autoaurum” pojasnila kako se sve desilo.

ČITAJ JOŠ:  U Hrvatskoj ukinut Jedinstveni matični broj (JMBG)

“Pukom srećom je stigao u naš salon, slučajno smo kupili automobil u Austriji i provjerom broja šasije smo shvatili da je iz flote Real Madrida koji je dobio Ronalda za svoj automobil. Karakteristike automobila su zastrašujuće, 605 konja ispod haube dovoljno govori”, rekla je Brčić i dodala:

“Budimo iskreni, neko voli, a neko ne voli Ronalda”.

Kompanija iz Osijeka koja prodaje automobil u oglasu navodi da je Cristiano Ronaldo njime putovao na treninge, a prešao je 28.000 kilometara. Cijena je 110.000 eura, a iz kompanije tvrde da tako popularno auto još nisu imali u ponudi.

ČITAJ JOŠ:  Poštar dobio otkaz jer je na bolovanju radio na građevini i igrao fudbal

Cijena je fiksna u slučaju da se kupuje gotovinom, te postoji opcija kupovine na leasing ili zamjene staro za novo uz nadoplatu, navodi se u oglasu.

“Automobil je ekstra očuvan i praktično nov. Veliko je interesovanje od kada se vijest pojavila u medijima”, završila je Brčić.

Automobil je dodijeljen Ronaldu kao vozilo od sponzora za odlazak na treninge, riječ je o benzincu, a registrovan je do oktobra 2023. godine.

klix.ba

GODISNJICA
MARKETING