Portal 072info

Otkriveno kakvi muškarci najviše privlače žene

Naučnici su izveli zaključak da nedostupnost i izvjesna doza misterioznosti afrodizijački djeluju na žene, jer ako drugoj strani ne pokažete na prvu loptu koliko ste zainteresovani za nju, to itekako može da probudi njeno zanimanje za vas.

U ovoj studiji učestvovalo je oko 50 žena koje su podijeljene u tri grupe i svaka je dobila fotografije muškaraca da ocijeni koliko im se dopadaju.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Prije toga, prvoj grupi je rečeno da su u pitanju muškarci kojima su se one veoma dopale, drugoj grupi da je reč o muškarcima koji su im na osnovu izgleda dali prosječnu ocjenu, dok je trećoj grupi ispitanicama rečeno da su na fotografijama muškarci koji se nisu izjasnili o tome koliko su za njih zainteresovani.

Poslije ovog testiranja stručnjaci su zaključili da su upravo najviše reagovale žene iz treće grupe, njih su zapravo najviše privukli muškarci koji su djelovali nezainteresovano.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

I koliko god da su se vremena promijenila i da su danas parovi mnogo slobodniji u pokazivanju emocija, očigledno je da u početnoj fazi ljubavi diskretno prikrivanje osjećanja i zanimanje za nekoga, mnogo više privlači pažnju suprotnog spola.

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME